Слави Трифонов не се появи на концерта в Разград, който лично той организира

Голяма грешка на Слави Трифонов. Шоуменът забегна неизвестно къде и остави всичко, но за едно нещо трябва особено много да съжалява. Това е липсата му по време на концерта "Крисия и приятели в Разград". Водещият, който е голям почитател на Крисия Тодорова и неслучайно тя бе избрана да стане постоянна част от неговото шоу, въобще не се появи на концерта, което шокира мнозина. Вярно е, че Слави не се появява и на малкия екран от седмица насам. Неговите сценаристи водят "Шоуто на Слави", но се очакваше поне в Разград да дойде, за да види какво сам е създал.

[caption id="attachment_309807" align="alignright" width="300"]Слави изпусна много, не видя концерта на Крисия Слави изпусна много, не видя концерта на Крисия[/caption]

Нищо такова обаче. Трифонов продължава да бъде в неизвестност, а причината се определя като най-старата, а именно любов. Предположенията са, че Слави е избягал със своята любима Мартина и в момента си прекарват романтично някъде извън България. Дори има вероятност те да са забегнали с цел тайна сватба, но това още не е ясно. Факт е единствено, че Дългия го няма на екрана, както го нямаше и в Разград.

Ето колко точно изпусна Слави с неявяването си. Kliuki.bg ви предлага видео от едно невероятно изпълнение на Крисия от концерта. Тя изпя "Море волнуется" и завладя отново публиката. Чуйте, вижте, насладете се!