Stereo Rush доказаха, че България не е Долината на шарените шалвари

Stereo Rush заслужиха безпрецедентното четири „Да” от журито на „България търси талант”!

Преди няколко години прословутият Фънки възкликна в „Мюзик Айдъл”: „Тук е Долината на шарените шалвари” като имаше предвид масовия вкус на българите. Динозаврите на рока у нас също подкрепят мнението му и се жалват, че няма да се намери кой да ги наследи като приключат активна дейност. За радост на почитателите им обаче „България търси талант” ги опроверга!

На сцената на шоуто се появи Stereo Rush, която наистина разцепи сградата с изпълнението си, видя kliuki.bg.

[caption id="attachment_309875" align="aligncenter" width="300"]Stereo Rush заби "Били Джийн" на сцената на „България търси талант”! Stereo Rush заби "Били Джийн" на сцената на „България търси талант”![/caption]

Групата е само на две години и произхода на името е неизвестен - почти мистичен. След един впечатляващ запой момчетата от бандата се събудили и на масата имало лист хартия, на който пишело „Stereo Rush”. Никой не помнел чия била идеята, но сметнали необичайната ситуация за знак и престанали да обсъждат вече под какво име ще се появяват пред публика.

Бандата се появи благопристойно и почти мудно на сцената на „България търси талант”! Въпреки това от самото начало заявиха възпитано намерението си да „съборят покрива на тази прекрасна сграда”.

Тяхната версия на златната „Били Джийн” наистина запали залата и журито беше рядко единодушно в своето „Да”.

Ето впечатляващото изпълнение на Stereo Rush, с което пометоха публиката на „България търси талант”!