Крисия пред припадък от изтощение?!

Крисия пред припадък от изтощение?!
5 (100%) 2 votes

Малката Крисия може да припадне всеки момент, тревожат се хората около нея!

Малката Крисия Тодорова, която покори България с уникалния си глас, харизма и талант, е просто съсипана от умора. Момиченцето е на предела на силите си, свръх изтощено е и може да припадне на сцената всеки момент. В това се опасяват близки до нея и семейството й, пише столичен вестник, цитиран от агенция ПИК.

Крисия работи свръх силите си, вече е много изтощена

Крисия работи свръх силите си, вече е много изтощена

Опасността за Крисия е реална, тъй като тя е само на 9 годинки, а работата, която й се събра, би била по силите на много малко възрастни хора. Крисия не спира да репетира и да се изявява пред публика вече почти два месеца, което е изключителен стрес за организма на всеки човек, камо ли на дете.

След концерта в Разград, излъчен по Би Ти Ви в неделя, стана ясно, че феноменът Крисия буквално е счупил всички рекорди по гледаемост, а рейтингът на телевизията се е изстрелял директно в небесата. Затова и слухове носят, че екипът на „Шоуто на Слави“ е решил да й даде повече участия в предаването, което значи още повече ангажименти и къртовски труд по време на репетиции.

Ако това се случи, то Крисия ще трябва да напусне дори училище, говорят запознати пред столичния ежедневник. Предполага се, че в такъв момент родителите й ще проявят категорична позиция и ще откажат, защото евентуален отказ от школото, би бил пагубен за развитието на детето им.

И докато възрастните се суетят и се чудят къде още да заведат Крисия, за да я показват на хората като извънземно, самата тя се моли за поне един нормален уикенд, в който да седне пред любимия си компютър и да се занимава със своите си детски неща.

„Ако още я мъчат така, детето ще намрази музиката и с право“, прогнозират симпатизанти на Крисия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Крисия пред припадък от изтощение?!”

  1. Peter Andreev

    мар. 11. 2014

    ………

  2. спас

    мар. 11. 2014

    ДО ПЕТЪР АНДРЕЕВ -СТОЛИЧНИЯ ЕЖЕДНЕВНИК Е ЦИТИРАН ,БЕ ГАЛФОН! ЧЕЛ СИ СТАТИЯТА ПРЕЗ РЕД. НА НАС ,БЪЛГАРИТЕ, НИ ДАЙ САМО ДА СЕ ЗАЯЖДАМЕ, ДРУГО НЕ ЗНАЕМ

Добавете коментар