Мис Джуки няма да докопа „Горещо” – друго бедствие ни чака!

Мис Джуки няма да докопа „Горещо” – друго бедствие ни чака!
4 (80%) 3 votes

Водещата на „Горещо” разкри шарлатанката, която се рекламира на неин гръб

„Горещо” няма попадне в лапите на недоразумението Мис Джуки!”, успокоиха се верните фенове на предаването!

Шарлатанка подпали нета със страховито предсказание за бъдещето на Венета Райкова. На страницата на „Горещо” неизвестна врачка направи публично достояние прогнозата си за водеща, видя kliuki.bg

Според „ясновидката” само след броени месеци истинско бедствие очаква най-популярната светска журналистка у нас. Почитателите на Венета Райкова не останаха смразени при перспективата любимката им да се съсипе от болести, загуба на близък и…”Горещо”!

Шарлатанката твърди, че нейна асистентка ще й отмъкне предаването! За узурпаторка моментално беше нарочена Мис Джуки! Недоразумението, което разтресе ефира с анкета за 8ми март, изглежда решено на всяка цена да остане на екран! Такива амбициозни девойчета сме виждали на какво са способни в името на славата и феновете изреваха в протест!

Венета Райкова обаче бързо потуши вълненията. Водещата се оплака от страницата си във Фейсбук, че е станала жертва на интернет-измамници, разказват от kliuki.net:
veneta
От една страна се разбра, че страницата на „Горещо” е фалшива, от друга – врачката я използвала за реклама. Лютата блондинка „нареди” манипулаторите, а феновете си отдъхнаха… за малко!

Въпреки щастливия край на историята, само една тъмна (или перхидролена) сянка премина. Мис Джуки не пропусна да се похвали:
mis djuki
Почитателите на Венета Райкова се съсипаха да прехвърлят на друг канал, докато перхидролката преследваше депутатите! Заради Габриела Радославова българите за първи път симпатизираха на народните си представители! Приключенията на Джукито в света на властта и парите обаче май все пак са се харесали на някого! Продуцентите са решили да я задържат за ужас на естетите!

Така че , уважаеми зрителю, бъди готов! „Горещо” си остава царството на Венета Райкова, но Мис Джуки ще продължи да върлува в ефир!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Мис Джуки няма да докопа „Горещо” – друго бедствие ни чака!”

  1. Георги Иванов

    мар. 11. 2014

    НЕМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ДЖУКЕСТАТА И ПРОСТАТА ВЕНЕТА

  2. ЖОАНА

    мар. 11. 2014

    джукестата е грозна, брат, а венчето става все по-хубаво

Добавете коментар