Тежко! Димитър Рачков взе последно решение за Петър!

Тежко! Димитър Рачков взе последно решение за Петър!
4 (80%) 3 votes

Димитър Рачков постави категоричен ултиматум на брат си Петър!

Актьорът Димитър Рачков взе категорично и не търпящо отклонение решение относно брат си Петър. Последният за пореден път бе заловен от полицията и набъркан в далавери с фалшиви пари, заплашващи го с до пет години в панделата.

В началото Димитър Рачков публично се отрече от родния си брат, обиден и огорчен от факта, че 35-годишният Петър не си взима поука. Половинката на комика Мария Игнатова бе плътно до него в решението му и го подкрепяше всячески. Но ето, че братската любов си каза думата отново.

На Димитър Рачков му е много тежко заради Петър

На Димитър Рачков му е много тежко заради Петър

Димитър Рачков взе решение да помогне на Петър, но за последен път. Той ще направи всичко по силите си, за да го отърве от затвора, ще плати на най-добрите адвокати и ще поеме всички разноски по делото. Но при условие, че след това Петър ще замине в чужбина и повече няма да припари у нас.

Решението на Димитър Рачков е тежко и взето с голяма болка, защото водещият на „Господари на ефира“ много обича малкото си братче и винаги се е грижил за него. Това обаче е последният му опит да го вразуми и да му покаже правия път.

„Митко е наистина съсипан психически от проблемите с Петър. Той винаги е бил до него, похарчил е луди пари и в момента се скъсва от бачкане, за да спечели още и да го отърве и този път. Но всяко нещо си има предела, а нервите на Димитър са пред скъсване. Той говори с Петър и се разбраха той да замине за Испания и да се установи там, ако успее да се измъкне чист и този път“, разказват приятели на Димитър Рачков.

А близките му се чудят как е възможно да има подобна огромна разлика между двама родни братя – Димитър Рачков е пример за всеотдаен и работлив човек, а брат му Петър сякаш живее, за да се забърка в проблеми със закона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Тежко! Димитър Рачков взе последно решение за Петър!”

  1. lina

    мар. 11. 2014

    kravta voda ne stava

Добавете коментар