Халваджиян върнаха тъпкано на Слави за кражбата! (ФОТО)

Халваджиян върнаха тъпкано на Слави за кражбата! (ФОТО)
4.5 (90%) 4 votes

Кланът Халваджиян направи добро дело, рекламира благородна кауза и наказа Трифонов за ударите под кръста

Халваджиян отбелязаха успешен удар срещу вечния си враг Слави Трифонов!

Пуническите войни, които водят най-успешните продуценти в родния ефир, скоро няма да приключат. От години вече Слави Трифонов и фамилия Халваджиян са забравили, че някога дори са имали успешна съвместна дейност.

Сега се обвиняват в нелоялност, нарушаване на авторските права и дори – в нагла кражба. Магърдич Халваджиян например, само преди дни, каза направо, че Дългия му е свил идеята му за „детско” реалити.

Дългокосият арменец предложил проекта „Големите надежди” на Нова, разчуло се и хоп! – Слави направи феноменален кастинг за партньорка на г-н Андреев. Докато Халваджиян изпипва всеки детайл в очакване на старта на шоуто си, Трифонов прави убийствен рейтинг на гърба на Крисия Тодорова, Симона и Гергана.

Режисьорът обаче не е от вчера успешен продуцент, нито пък брат му! Джуди, който реализира „Господари на ефира” може да се похвали с чисто нов телевизионен талисман! Даже два!

Докато Слави прави страшни опити да накара своето Пиле да проговори, по това време в ефира на Нова се разхождат…кутрета! Хумористичното шоу стана „приемен родител” на две малки кученца от приют, разбраха от kliuki.bg

Тези сладури са много по-готини от Пилето!

Тези сладури са много по-готини от Пилето!

Палетата всяка делнична вечер ще се разхождат и ще маркират територията си около Мария и Угрински. Зрителите не само ще се забавляват с пакостниците, но дори ще им измислят имена:

Ти може да си кръстникът на тези пухени топки радост!

Ти може да си кръстникът на тези пухени топки радост!

До вчера хората се забавляваха с щуротиите на Пилето и това как се брани от всеки, който иска да го погали по перушината. Днес обаче вниманието ще бъде насочено към малчовците в „Господари на ефира”. Така шоуто не само прави добро дело и безплатна реклама, но и ще накаже Слави Трифонов, който не спира да дразни клана Халваджиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Халваджиян върнаха тъпкано на Слави за кражбата! (ФОТО)”

  1. МЕДУЗА

    мар. 11. 2014

    МОТИКА ЗА ВСИЧКИ ВАС!

Добавете коментар