Ангелогласната певица Десислава и любимият й Светлозар ще сключат брак!

Любимката на българите - ангелогласната Десислава и любимият й Светлозар най-сетне ще вдигнат мечтаната сватба. Двамата ще се обрекат в любов и вярност на едно от най-шармантните кътчета на света - Сейшелските острови. Певицата пърха като пеперуда от щастие, разкриват нейни дружки. И няма търпение да стане законната госпожа Савова.

Решението да сключат брак на Сейшелите е взето и от двамата с абсолютно единодушие, а самата Десислава вече отскочи до райското кътче, за да огледа и да провери дали всичко ще бъде тип-топ за големия ден, пише Хотарена.нет.

Да, признаваме, че Десислава не потвърди лично новината, че ще вдига сватбата си там, но многозначителното й мълчание, придружено с дяволита усмивка, само по себе си бе достатъчно потвърждение на казаното. Тези дни тя се завърна оттам с приятелки, но се е зарекла скоро да отиде на Сейшелите отново, този път с благоверния си и бъдещ съпруг.

[caption id="attachment_309909" align="aligncenter" width="300"]Десислава на Сейшелите. Върна се преди дни Десислава на Сейшелите. Върна се преди дни[/caption]

По време на престоя си на Сейшелските острови, Десислава и приятелки успели да направят и "беля". Те открили чудно красив водопад и поискали да се снимат в него за спомен.

[caption id="attachment_309914" align="aligncenter" width="200"]Десислава Десислава[/caption]

Той обаче се оказал частен. След няколко сладки приказки, красавиците уговорили охранителя на водопада да ги пусне, за да се щракнат за спомен. Това обаче коствало работата на човека, който бил светкавично уволнен от разбеснелия се собственик.

За връщането му на работа не помогнали дори молбите на чаровната Десислава. Въпреки чувството за вина обаче, тя признава, че е изключително еуфорична от предстоящото събитие и от това, че ще го сподели с ММА бореца Светлозар.