Райна и новото й гадже пазеха всичко в тайна, но тя бе разкрита!

Разкри се голямата тайна на Райна и любимият й. Знаем, че от известно време Пилето е влюбено и в стабилна връзка със загадъчен бизнесмен, работещ в сферата на компютърните технологии. И явно връзката им наистина е стабилна, защото двамата вече мислят за дете.

Да, тъкмо това е голямата тайна, която Райна пазеше като очите си и упорито отричаше пред медиите с оправданието, че още не е готова за семейство и дете. Истината обаче се оказа друга.

[caption id="attachment_309921" align="alignright" width="300"]Феновете пожелават на Райна скоро да си има прекрасно детенце Феновете пожелават на Райна скоро да си има прекрасно детенце[/caption]

През последния месец Райна е забелязана не веднъж, а цели няколко пъти да чака за преглед пред кабинета на известен гинеколог, пише вестник "Всеки ден". Неотлъчно с нея е половинката й, който изглеждал видимо силно заинтригуван от мнението на специалиста.

Не, Райна не е бременна към момента, но тя и приятелят й посещавали гинеколога, за да се направят изследвания и да се уверят, че всичко с тях и репродуктивните им органи е в отлично състояние и няма да имат проблем да станат родители.

Новината наистина е страхотна като се има предвид, че Райна заслужава да бъде щастлива. Певицата дълго време беше сама, без любим човек до себе си, а и преживя твърде мъчително връзката си с певеца Константин, който през последната година от любовта им повече я разплакваше, отколкото да я кара да се усмихва.

Тъкмо затова почитателите на Райна са много радостни от вероятността любимката им да си има детенце и й го пожелават от сърце. А и е видно, че най-сетне Райна е открила читав човек, който няма нищо общо с поп фолк бранша, не принадлежи на прословутия столичен "елит" и явно я цени и обича заради самата нея.