Емануела доказа, че е голям човек, освен невероятна певица

Винаги позитивна, винаги приветлива, винаги усмихната, винаги близка до своите почитатели, до българския народ. Всичко това е Емануела, която за пореден път доказа, че е невероятен човек и славата никак не я е накарала да се самозабрави.

Специалното отношение на Емануела към феновете е наистина достойно за възхищение. Постъпката й към един от тях обаче безспорно може да трогне всекиго. При снимането на "Не безпокойте" статистите във видеоклипа са изцяло нейни почитатели, научи Kliuki.bg. Това решение е било взето от певицата и целия екип. След края на снимките обаче, всички си тръгнали по родните места, без едно момче на име Станимир. Той е от Перущица, но за София и обратно пътува с прекачване през Пловдив. Часът бил един сутринта, а момчето се оказало без достатъчно пари. Станимир имал в джоба си колкото за билет за влака, а по това време му трябвало такси, за да стигне до Централна гара. Влакът му тръгвал в 07:05 часа и така Станимир се озовал без достатъчно пари и 6 свободни часа насред нощта.

[caption id="attachment_309935" align="alignright" width="300"]Емануела доказа, че е много човечна! Емануела доказа, че е много човечна![/caption]

Тогава отнякъде изскочила красивата Емануела, която се явила като ангел небесен за младото момче. Когато разбрала, че нейният почитател няма как да се прибере, тя веднага предложила своята помощ, даже я изискала. Фолк дивата дала на ръка пари на фена си за такси, но той отказал. Тя дори му предложила да остане в хотела, където се снимал клипът. На момчето му било неудобно, но в крайна сметка приело помощта на своята любима певица. Емануела оставила парите за такси на рецепцията и заръчала на персонала в хотела да ги даде лично на Станимир на сутринта, за да може да се прибере по живо, по здраво. Това обаче не било всичко. Красивата певица даже нагостила младия господин, за да не пътува на празен стомах, тъй като пътят не е малко. Била му предоставена останала храна от снимачния ден, която била в изобилие. Така Станимир накрая си тръгнал от София много доволен, нахранен и щастлив от участието си в хитов видеоклип.

Цялата история бе разказана тази сутрин лично от Станимир в предаването "На кафе", където Емануела бе гост. Тази фолк певица отново доказа, че не е като другите, а е изключително човечна. Браво!

)