Иво Сиромахов се развива перфектно е кариерата, но личният му живот запада сериозно

Въпреки че цяла България вече го познава и може би харесва, Иво Сиромахов не е щастлив. Причината е любовно терзание. Сценаристът от "Шоуто на Слави" е пред развод, съобщава в. "Шоу". Неговата съпруга Зорница, от която има и деца, не била доволна от начина на живот, който Иво бил избрал. Сиромахов закупи имот в "Делта хил" и оттогава отношенията му със Зори се преобърнали.

Възлюбената на Иво Сиромахов е градска жена. Тя обичала шума на големия град и забързания живот като цяло. Докато мъжът й не бил такъв. Макар да е вече част от шоубизнеса, Иво в никакъв случай не бил по партитата и купоните. Той обичал след работа да се усамотява и да си почива с близките по най-обикновен начин. Точно затова закупил голямата къща в тузарския квартал. Той вярвал, че там ще успее да се откъсне със семейството си от напрегнатото ежедневие, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_309942" align="alignright" width="300"]Иво Сиромахов има проблеми в личен план Иво Сиромахов има проблеми в личен план[/caption]

На практика обаче никак не се получило така. След известен период в "Делта хил", Зорница просто не издържала и се върнала да живее в София. Двамата си обещали това да не застава между тях и бракът им да се запази здрав и сплотен, но честите визити на Иво Сиромахов с новия имот просто отдалечавали все повече Зори от него и накрая нещо сякаш се скъсало.

Така стигаме до днес и сериозните въпросителни около евентуалния предстоящ развод на Иво Сиромахов. Той стана истинска звезда в кариерата си, но за сметка на личния му живот. Защото ако по-малко работеше, надали щеше да има нужда от толкова чести усамотения за релаксация и съответно нямаше и бракът му да пропадне така. Жалко!

)