Хубавата Емануела разтърси Пловдив за пореден път! Красавицата посрещна 8 март в нощен клуб!

Истинска прелест за мъжкия поглед и истинска завист за женския - Емануела продължава да се развихря на всяко свое участие. Тя винаги дава най-доброто и всичко за своите почитатели, заради което купонът винаги е на много високо ниво.

Така беше и в нощния пловдивски клуб Billionaire, където Емануела посрещна Деня на жената по един взривоопасен начин, видя Kliuki.bg. Красивата певица се развихри както си знае в прилепнало черно костюмче, на което мъжката част от танцуващите в дискотеката просто няма как да устои.

[caption id="attachment_309976" align="aligncenter" width="300"]Емануела дивее максимално в Пловдив, феновете избухват на 8 март Емануела дивее максимално в Пловдив, феновете избухват на 8 март[/caption] [caption id="attachment_309981" align="aligncenter" width="300"]Невероятна, лъчезарна, привлекателна - просто Емануела! Невероятна, лъчезарна, привлекателна, истинска прелест - просто Емануела![/caption]

Емануела се отличава от повечето фолк диви с непринуденото си и естествено поведение. На своите участия тя се слива с феновете и купонясва на песните си заедно с тях. Това се цени изключително много от хората, затова винаги заведенията са препълнени, когато гостува Емануела.

[caption id="attachment_309984" align="aligncenter" width="300"]Ох, Емануела! Тя е божествена красавица! Ох, Емануела! Тя е божествена красавица![/caption] [caption id="attachment_309986" align="aligncenter" width="300"]Всички в Billionare купонясват здраво Всички в Billionaire купонясват здраво[/caption]

В момента Емануела не е обвързана. Тя претърпя развод и сърцето й е свободно. На 8 март певицата избра своите фенове, вместо да празнува с някой мъж, Ухажори едва ли липсват. Вчера в "На кафе" обаче Емануела разкри, че ще се фокусира върху любовта си с феновете, което значи, че любов с мъж за момента не й е необходима.

[caption id="attachment_309991" align="aligncenter" width="300"]krasavici О, каква прелест: Тук красавиците са три[/caption] )