Софи Маринова „пенсионера” всенародната любимка Деса Поетеса

Софи Маринова е новата муза на Виктор Калев!

Дебелашката шегичка на сценаристите, че Деса Поетеса е умряла, Слава Богу, се оказа далеч от истината. Виктор Калев се завърна след кратък отпуск, по-добър от всякога, видя kliuki.bg

Актьорът показа със скрит зад дланта си среден пръст какво мисли за писанията, че е в тежка депресия и напуска „Шоуто на Слави”. Зрителите си отдъхнаха, че няма да си лягат, ако поне веднъж в делничните вечери Деса Поетеса. не ги побъка от смях

[caption id="attachment_309975" align="aligncenter" width="300"]От Деса Поетеса за жълтата преса: Целувки за тебе, тебе и тебе! От Деса Поетеса за жълтата преса: Целувки за тебе, тебе и тебе![/caption]

Ексцентричната палавница с уиски в ръка обаче се позагуби! Единствената утеха за зажаднелия за страстна поезия зрител се оказа не друг, а Софи Маринова.

Старата приятелка на Слави Трифонов се наложи да изтърпи Виктор Калев да си поиграе с образа й в името на рейтинга. Певицата не само е щура любовчийка като Деса Поетеса, но също толкова забавна за зрителите!

[caption id="attachment_309977" align="aligncenter" width="300"]Абе, Том, ти къв си сега на Лоренцо?! Абе, Том, ти къв си сега на Лоренцо?![/caption]

Завърналата се сред успешен гастрол в Щатите дива побърка феновете на пийналата интелектуалка. Софи Маринова с характерен диалект, през зъби обясни как взела акъла на Том Круз на десет езика.

Двамата така се харесали, че актьорът я светнал подробности за извратеняка Уди Алън, който прелъстил доведената си дъщеря! Софи Маринова направо била потресена, че има такива хора!

Певицата пък шашнала новатат си тръпка с твърденията, че и тя участвала в „Мисията невъзможна” 1 и 2! – Просто се явила със Слави Трифонов на „Евровизия”.

Явно хората на Дългия са намерили начин да замажат обидата към певицата като вкарат и шефа в кюпа. Жалко само за Деса Поетеса -никой друг не реди така убийствени рими с възгласи: "Чин-чин!"

Виж какви приключения преживяла още любимата певица на Слави – Софи Маринова във ВИДЕОТО ТУК!