„Шоуто на Слави” си направи гаргара със Софи Маринова! (ВИДЕО)

„Шоуто на Слави” си направи гаргара със Софи Маринова! (ВИДЕО)
4 (80%) 4 votes

Софи Маринова „пенсионера” всенародната любимка Деса Поетеса

Софи Маринова е новата муза на Виктор Калев!

Дебелашката шегичка на сценаристите, че Деса Поетеса е умряла, Слава Богу, се оказа далеч от истината. Виктор Калев се завърна след кратък отпуск, по-добър от всякога, видя kliuki.bg

Актьорът показа със скрит зад дланта си среден пръст какво мисли за писанията, че е в тежка депресия и напуска „Шоуто на Слави”. Зрителите си отдъхнаха, че няма да си лягат, ако поне веднъж в делничните вечери Деса Поетеса.
не ги побъка от смях

От Деса Поетеса за жълтата преса: Целувки за тебе, тебе и тебе!

От Деса Поетеса за жълтата преса: Целувки за тебе, тебе и тебе!

Ексцентричната палавница с уиски в ръка обаче се позагуби! Единствената утеха за зажаднелия за страстна поезия зрител се оказа не друг, а Софи Маринова.

Старата приятелка на Слави Трифонов се наложи да изтърпи Виктор Калев да си поиграе с образа й в името на рейтинга. Певицата не само е щура любовчийка като Деса Поетеса, но също толкова забавна за зрителите!

Абе, Том, ти къв си сега на Лоренцо?!

Абе, Том, ти къв си сега на Лоренцо?!

Завърналата се сред успешен гастрол в Щатите дива побърка феновете на пийналата интелектуалка. Софи Маринова с характерен диалект, през зъби обясни как взела акъла на Том Круз на десет езика.

Двамата така се харесали, че актьорът я светнал подробности за извратеняка Уди Алън, който прелъстил доведената си дъщеря! Софи Маринова направо била потресена, че има такива хора!

Певицата пък шашнала новатат си тръпка с твърденията, че и тя участвала в „Мисията невъзможна” 1 и 2! – Просто се явила със Слави Трифонов на „Евровизия”.

Явно хората на Дългия са намерили начин да замажат обидата към певицата като вкарат и шефа в кюпа. Жалко само за Деса Поетеса -никой друг не реди така убийствени рими с възгласи: „Чин-чин!“

Виж какви приключения преживяла още любимата певица на Слави – Софи Маринова във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар