bTV със сензационно предложение към невероятната Крисия!

bTV със сензационно предложение към невероятната Крисия!
5 (100%) 5 votes

Крисия постигна нещо наистина грандиозно за страната ни!

Малката Крисия Тодорова постигна нещо наистина грандиозно за страната ни и то само на крехките 9 години. За по-малко от два месеца това момиченце успя да спечели сърцата на целия народ и да докаже, че е по-гледано и харесвано от досегашните титани на рейтинга Лили Иванова и сериали като „Под прикритие“, „Листопад“, „Перла“ и други.

Официални данни доказаха, че концертът „Крисия и приятели“, излъчен в неделя, е задминал многократно по зрителски интерес концерта на Лили Иванова на Бъдни вечер и началото на култовия иначе „Под прикритие“, който се застъпи по време с изпълненията на малката сладурана Крисия.

Крисия постигна за два месеца това, което други не могат за години!

Крисия постигна за два месеца това, което други не могат за години!

Точно затова и Би Ти Ви реши да направи сензационно предложение на Крисия, а именно да й даде време в праймтайма, пише ПИК. „Това дете е уникално. То е чудо и не може да си позволим да го показваме на зрителите само по десетина минути в петъците. Крисия ще има и други ангажименти извън „Шоуто на Слави“ като от ръководството сериозно обмислят и варианта за нейно собствено шоу. Разбира се, това няма да стане веднага, а като се поразчупи и отпусне още малко“, разкриха вътрешни източници от телевизията.

По думите им, Слави Трифонов едва ли ще остане доволен, че му отнемат гениалното откритие, но така или иначе той няма думата. Крисия ще продължи да се изявява при него в шоуто, но ще я виждаме и в праймтайма, по време на музикалното риалити „България търси талант“, разбра Kliuki.bg.

Такова нещо телевизията не е правила за никого досега, да му даде толкова време и възможности. Но Крисия си заслужава, защото самата тя е златна мина, коментират служители на Би Ти Ви.

)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

8 коментара по “bTV със сензационно предложение към невероятната Крисия!”

 1. Лилия Дикова

  мар. 12. 2014

  Не е вярно, че Крисия има по-висок рейтинг от най-рейтинговите изпълнители и продукции… Не е вярно, че нейният концерт бил гледан от най-много българи… Половината от моите познати, а те не са малко, вкл. и аз, не са гледали концерта й… Другите две деца финалисти при Слави също бяха толкова добри, колкото нея, но просто нямаха нейния щанс… Стига манипулации и превземии…
  За самата Крисия нищо лошо не казвам, само не й отнемайте живота и деството – никой никога не може да й ги върне… Не злоупотребявайте с таланта на детето – както родителите, така и телевизиите, за всичко си има време, след години тя пак ще може да пее( може би даже по-добре), само ще е изживяла пълноценно детството си, ще се е изучила и когато му дойде времето ще се посвети на каквото си иска…

 2. кипряна

  мар. 12. 2014

  почти съм съгласна с казаното от Лилия Дикова , но най-известните музиканти също са нямали детство. Талантът изисква много труд и много жертви.Гледала съм интервюта на Васко Василев, Ешкенази, Григор Димитров – те също са нямали детство. Сигурна съм, че и останалите дечица ще се имат изяви на сцената в бъдеще.И те бяха невероятни, но нямаха харизмата на Крисия.

 3. Г. Христов

  мар. 13. 2014

  Права си Лили.

 4. Снежана М.

  мар. 13. 2014

  Вярно е!

 5. Tatiana Petkova

  мар. 13. 2014

  a be Lilia ti kva si ,kolko miliona sa tvoite poznati koito ne sa gledali Kriasia?

 6. Лилия Дикова

  мар. 14. 2014

  Tatiana Petkova ,първо не съм Ви "а бе" и второ, не Ви и нтересува и няма значение за Вас броя на моите познати и приятели ,а рейтингът, за който се вдига врява във статията…и който е само мираж…

 7. Винка Ангелова

  мар. 17. 2014

  Крисия е уникална!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Другите дечица нямат нейната харизма.Крисия е Божи дар
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Ралица

  мар. 20. 2014

  Аз също като българка съм горда с таланта на Крисия и неотдавна споделих няколко нейни клипа с изпълнения в ютюб. Моя приятелка чужденка я хареса много, но каза;
  Тя има проблеми в пеенето в ниския регистър, ниската тоналност.
  Във височините е ок, но понякога се пренапряга и се получава дрезгаво пеене….
  Това е, защото я карат да пее песни на Бионсе, Кр. Агилера, за които гласът й още не е узрял и ще похабят гласните й струни преждевременно с това американско ” ръмжене” в арендби стила! А на нея й е необходима чистота на фразирането, каквато има в класическото пеене и песните за деца. На 15 год. гласът й ще е деформиран при тази експлоатация!

Добавете коментар