Участници в „България търси талант“ скочиха срещу Асен Блатечки!

Участници в „България търси талант“ скочиха срещу Асен Блатечки!
5 (100%) 2 votes

Асен Блатечки си навлече гнева и неодобрението на някои от участниците!

Кумирът на тийнейджърките – всепризнатият мачо на българското кино Асен Блатечки, е на път да си създаде сериозни неприятности. Срещу него скочиха участници от риалити формата „България търси талант“, недоволни от отношението и поведението на актьора по време на работата.

Открай време се говори, че Асен Блатечки има явни проблеми с алкохола, които обаче в последно време особено са се обострили. „Този човек изтрезнява ли изобщо?! Ходи целия подпухнал и зачервен, а на всичко отгоре е и мърляв“, коментират възмутени участници от шоуто.

Обвиняват Асен Блатечки, че се появявал махмурлия и почти неадекватен по време на работа

Обвиняват Асен Блатечки, че се появявал махмурлия и почти неадекватен по време на работа

И гневно добавят, че преди няколко дни например, всички се принудили да спрат работа и да чакат появата на „височайшия“ Асен Блатечки, който закъснял с повече от половин час и пристигнал на мястото като холивудска легенда. Никак холивудски обаче не бил външният му вид, тъй като дошъл мръсен, рошав и раздърпан, очите му били кръвясали, а лицето подпухнало.

„В това състояние каква работа може да върши и как да обръща нужното внимание на изявите ни?! Затова и по-голяма част от тежестта се пада на Есил Дюран, Любен Дилов-син и Ваня Цветкова, която е най-голямата защитничка на Асен Блатечки. Разбираме, че се обичат и са приятели, но отношението му не е професионално“, недоволстват участници, почувствали се пренебрегнати.

Колеги на Асен Блатечки обаче го защитават и донякъде оправдават слабостта му към чашката със стреса от многобройните ангажименти, както в киното, така и в театъра. Нервите на актьора били опънати от преумора и питието го карало да се отпусне поне за малко.

)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Участници в „България търси талант“ скочиха срещу Асен Блатечки!”

 1. кипряна

  мар. 12. 2014

  Ами то 90% от българите са в стрес-кой има ипотека, кой заем с огромна лихва, кой пък е безработен-дай да пием всички та да се отпуснем малко. Ако един хирург ,с 10 пъти по-голямо натоварване от актьорчето, реши да пийне едно за отпускане и после отиде да оперира….как ще се кометнира поведението му. Като не може да понесе толкова ангажименти да не ги поема.

 2. ЛАТИНКА

  мар. 12. 2014

  Харесвам го като актьор, но поведението му е под всякаква критика, но това е типично …щом си известен непремено трябва да станеш за резил

 3. Зрител

  мар. 13. 2014

  Глупости на търкалета! Аз съм човек на години и гледам предаването отчасти заради това момче. Държи се много мило и непринудено с участниците. Има много хубава усмивка и се опитва да предразположи „талантите“. А, ако някой „талант“ е некадърен -няма какво да се сърди на Блатечки!

 4. iliana

  мар. 14. 2014

  mnogo si e gotin da se vazmuhtavat tezi koito sa nekadarni darji se strajotno i nito e marliav nito se darji neadekvatno jaresvam lubo dilov mnogo no asen e ohte po gotin davai vse taka ti si pich

Добавете коментар