Новините по bTV се променят изцяло до месец, вече се знае кой ще смени Гена Трайкова

Вече е ясна новата водеща на Новините по bTV. След напускането на Ани Салич и повишението на Гена Трайкова, от телевизията усилено търсят кой да води вечерните Новини и най-после са се спрели на вариант. Това ще бъде Лора Крумова, съобщава "Ретро".

В момента Лора е в майчинство, но от април месец се очаква да се завърне на работа. По непотвърдена информация тя е приела предложението на ръководството на bTV и от следващия месец ще я видим в ново амплоа. Още обаче няма информация дали Крумова ще остане водеща и на "Тази събота" и "Тази неделя".

[caption id="attachment_310019" align="alignright" width="300"]Гена Трайкова вече има заместница, но за Венелин Петков още се търси Гена Трайкова вече има заместница, но за Венелин Петков още се търси[/caption]

Както Kliuki.bg вече писа, Гена Трайкова се превърна в новия началник на отдел "Новини" и това я сваля от родния ефир, за да застане зад кадър. Венелин Петков също бе повишен в директорски пост на отдела, свързан с предаванията и спорта.

Именно затова bTV започна да търси нови новинари и виждаме, че в лицето на Лора Крумова търсенето е наполовина успешно. Още обаче не се знае кой ще седне до Лора в родния ефир. Разбира се, заплатата на Крумова ще трябва да бъде сериозно завишена, което ще й дойде много добре след появата на сина й Явор.

Има слухове, че именно Гена Трайкова се е спряла на Лора Крумова. Това всъщност вече е към нейните задължения като директор. Първото й важно решение изглежда много успешно, тъй като Лора Крумова стана любимка на телевизионния зрител още от пребиваването си в Нова телевизия.

)