Защо Моника Валериева се превърна в ходещ скелет?

Защо Моника Валериева се превърна в ходещ скелет?
4.5 (90%) 8 votes

Моника Валериева се стопи драстично!

Моделката Моника Валериева се стопи драстично. Атрактивната брюнетка се превърна в ходещ скелет и по-скоро стряска, отколкото да предизвиква възхищението на околните. Както и съблазънта на силния пол.

Близки нейни приятелки сериозно се страхуват за здравето й. Тя продължава да се топи главоломно и те по-скоро го отдават на болестно състояние, отколкото на диети или някакви други магии за перфектна визия.

Дружките й забелязали, че когато са в заведение Моника често притърчала до тоалетната и се бавила доста време, пише HotArena.net.

Оттам се връщала видимо пребледняла и с оплакване, че изпитва почти непрекъснати напъни за повръщане само като погледне храна.

Моника Валериева е направо стряскаща

Моника Валериева е направо стряскаща

Моника Валериева е толкова плашеща и по-скоро прилича на движещ се скелет, дивят се тези, които я познават.

Тя дори „надминала” по слабост поп фолк дивата Преслава, която също опасно рязко смъкна доста телесни меса от себе си. Като по-скоро доби вид на болна и страдаща от анорексия, отколкото на нормално отслабваща мацка, която иска да изглежда по-предизвикателно.

Дори и в сегашния си вид обаче Преси по-скоро изглежда пухкава, отколкото като изключително слаба жена.

Клюката носи, че Моника започнала да се топи застрашително след като любимия й Валери Божилов се върнал при съпругата си, хубавицата Николета Лозанова.

В медийното пространство се завъртя клюката, че Моника е била интимна с Валери, веднага щом отношенията между него и Николета поизстинаха. Предпочитанията на спор тягата обаче към НиЛо и отхвърлянето на любовницата в горчило живота на Моника.

Тя питаела силни чувства към футболиста и копнела много скоро да заеме леглото на Николета. Но това не се случило. И Моника се разсъхнала. Дотолкова, че загубила ищах и желание да се храни нормално.

След което почти в транс и почти непрекъснато като рефрен повтаряла пред най-близките си колко е дебела и заради това най-вероятно футболиста я захвърлил. И се върнал при съпругата си Николета Лозанова.

)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Защо Моника Валериева се превърна в ходещ скелет?”

  1. ивайло манолов

    мар. 13. 2014

    Валериева е по класна и сексапилна от късокракото джудже Лозанова!

  2. alisi

    мар. 13. 2014

    zawotaka bexora.

Добавете коментар