Ахинора от „Големите надежди” е ИСТИНСКОТО дете-чудо! (Виж я на 3 годинки!)

Ахинора от „Големите надежди” е ИСТИНСКОТО дете-чудо! (Виж я на 3 годинки!)
5 (100%) 6 votes

Ахинора е не само поредната малка чаровница на екран, а най-достойната конкурентка на Крисия Тодорова

Ахинора от „Големите надежди” е новата звезда в ефира!

Ако си мислите, че Крисия Тодорова е неповторима, сте избързали със заключенията. Сладураната от Разград наистина е рядко съчетание от чар, талант и сценично присъствие, но май не е единствена по рода си!

Както знае всяка истинска звезда, голямата сцена не е за един и винаги се намира някой друг, който да е достоен за мястото ти. Петгодишната Ахинора се превърна в истинско предизвикателство за откритието на Слави.

Трифонов може и да отмъкна идеята на Маги Халваджиян за детско музикално шоу, но пък предприемчивият арменец го постави на място! На сцената на неговия проект „Големите надежди” се появи истинска звезда тип „супернова” в категория „водещи“, видя kliuki.bg.

Ахинора е доказателство какви деца ражда майка България и в дни на изпитание!

Ахинора е доказателство какви деца ражда майка България и в дни на изпитание!

Малката Ахинора направо засенчи опитния си чичо Драго в очите на зрителите. Прякорът „Рачковче” може да поласкае всеки, но не е слабо описание за артистичността и таланта на малката сладурана.

Отгоре на всичко се оказа че петгодишната ко-водеща на „Големите надежди” не е дебютантка! Един от феновете й изкара архивно видео, в което момиченцето е едва на три годинки!

Във възраст, в която някои от връстниците й не винаги говорят ясно, плачат за мама в детската градина и дори не винаги стигат навреме до тоалетната, Ахинора вече се изявява като телевизионерка!

Тя говори за Коледа с още няколко дечица, но си личи на кого мястото му е на Голямата сцена! Не е много почтено да се противопоставят деца, но шоутата по bTv и Нова са доказателство, че в България се раждат най-невероятните хлапета!

Вижте просто едно от тях едва на тригодишна възраст – Ахинора от „Големите надежди”:
)

Коментари чрез Facebook

коментара

14 коментара по “Ахинора от „Големите надежди” е ИСТИНСКОТО дете-чудо! (Виж я на 3 годинки!)”

 1. Tatiana Petkova

  мар. 13. 2014

  Niama kvo da mislim koi e po nai-nai.edno e sigurno,Krisia Todorova e nai-nai i nqkva ahinora li e kva e po nikakav nachin nemoje da q zasenchi,prosto Krisia e nedostejima i mqma nikakvo pole za sravnebie

 2. marta

  мар. 13. 2014

  толкова много малки таланти в тази оглозгана държава! горките дечица!!!!

 3. Ema

  мар. 13. 2014

  Първо наистина не е почтено да се сравняват деца и то официално от журналисти. Второ шоуто на Слави и кастинга започна дълго преди Магърдич да почне да анонсира Големите надежди и честно казано за мен шоуто по Нова отградна идеята на Слави. Трето, всички знаем че водещите следват сценарий. Това че едно пет годишно дете следва сценария с лекота не е никакво чудо нито талант, защото когато групата на сина ми беше на 4г. направиха невероятно празненство за мама – драматизация по една много силна приказка за майчината любов. Всички знаеха много дълги реплики вкл. и водещите и разказвача, така че малката Ахинора с нищо не ги превъзхожда, освен може би със самочувствие. Докато що се отнася до певчески талант в тази първа вечер има само 3-4 деца които наистина имат талант и само три от тях са в петицата. На Каката на Радослав й изигра лоша шега избора на песен, но определено от двамата само тя може да се похвали с талант. Крисия, симона, Гергана, Диана, Ива и Юлия за мен са наистина талантливите деца при Слави. Самочувствието на Тереза и Карина е много дразнещо както и на част от децата на шоуто на Нова. И за бога как може да се сравнява глас и пеене като на Крисия и другите музикални таланти с умението на едно дете да запомня реплики, предварително написани от друг – това си личеше ясно. това че ги казва с усмивка не я прави талант. Начина по който се изказва на 3г. с нищо не превъзхожда уменията на синът ми да говори и обяснява, просто той мрази да се изявява пред публика и никога няма да застане пред камера. Иначе я слага в малкото си джобче и по изказ и по разсъждения.

 4. Име (задължително)

  мар. 14. 2014

  много “ ЛИЧНО ЗАСЕГНАТА“ изказване. Личи обидата на „ДАМАТА“. А нашата родина има наистина прекрасни и талантливи деца. Жалко, че „КРИВОАМБИЦИОЗНИ“ родители изкривяват поведението и мисленето на децата си:)))))) Съжалявам за написанота! Ние няма да сравняваме двете телевизии,дори и двете предавания!!!! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ НА НАШИТЕ ПРЕКРАСНИ ДЕЦА И ПО ДВЕТЕ ТЕЛЕВИЗИИ:))) УСПЕХ МИЛИ ДЕЦА!!!!

 5. Име (задължително)

  мар. 14. 2014

  Ами права е „ЛИЧНО ЗАСЕГНАТА“ – та. Шоуто е за музикални таланти. Ролята на другото дете е поддържаща. Сладко е, но само толкова. И наистина Деница има специфичен глас и пее много хубаво, но песента й не беше подходяща за детска аудитория. Брат й спечели с избора на песен и присъствието на оригиналния изпълнител в залата. Според мен беше редно и брата, и сестрата да получат шанс да продължат в следващия етап, защото противопоставянето в интернет пространството на деца които не се познават е едно, а за децата които растат в едно семейство сигурно е много потискащо самочувствието. Дени ще се чувства не добре не само от резултата сега, а и всеки път когато брат й се готви за следващия етап и когато цялото семейство го придружава за участие. Лошо решение на родителите да ги противопоставят така един на друг.. Трябваше да участват в дует. И лошо решение на организаторите да ги пуснат в една и съща вечер

 6. Име (задължително)

  мар. 14. 2014

  Аз пък изобщо не харесвам „детето чудо“ Дивна. Всички които се явиха и са по-малки от нея пеят по-хубаво, но пък никой не може да й стигне самочувствието.

 7. Диана

  мар. 15. 2014

  Изобщо не ги гледам тези по Нова!
  Стига ми безумието около конкурса с Крисия по бтв и да, тя е истинска сензация за България, но не искам да се изявява в Шоуто на Слави!
  Ако бях на нейно място, щях да се чувствам нечистоплътно, най-малкото….Присъствието й там ще й се отрази негативно.

 8. Име (задължително)

  мар. 17. 2014

  Всъщност именно при Слави се разкри таланта на няколко деца. С неговите формати най – различни през годините независимо дали е за рейтинг /то всички правят шоу за рейтинг/ показа много талантливи и неизвестни хора в т.ч. и деца, които иначе никога нямаше да видим. Аз лично смятам че той наистина дава шанс на талантите и го прави забавно и някак има звезден блясък във форматите му въпреки, че хората се изявяват в малкото му студио на фона на големите зали в които правят шоутата на Нова ТВ. И е забавно по начин който грабва интереса и сърцата на зрителите. И трите деца в рубриката „Запознай се с малките“ имат поле за изява за неограничен период от време съобразен с желанията на родителите им. Прочетох, че дори им се плаща за труда. И така трябва. Децата бяха забелязани от вече утвърдени изпълнители и за в бъдеще ще бъдат наблюдавани и това ще им помогне да развият таланта си и да постигнат успехи за в бъдеще.

 9. Име (задължително)

  мар. 17. 2014

  В шоуто на Нова децата няма да бъдат оценено реално таланта им. Самият регламент не го позволява. Дано да открият наистина талантливи деца, но е много възможно при отсяването със СМС-и най-талантливите деца дори да не бъдат допуснати до следващ етап. Шоуто не е забавно и не мога да го почувствам, въпреки че заради участието на децата хората ще го гледат. Залата е прекалено голяма за малки изпълнители и има твърде голямо пространство около тях, което лично на мен ми дава усещане за студенина и дистанция. Гледам го единствено заради изтеклата информация /най-вероятно с цел реклама/, че ще участва племенницата на Лили Иванова, която е наследила гласовите й данни. Може и да не е вярно, ще видим. Формата е за да се изявят децата с певчески талант, а фокуса се измества от тях заради Ахинора, която е дете на режисьор на предаването, което според мен не е редно. Детето е чаровно, но не то трябва да е в светлината на прожекторите. Според мен водещият Драго се представя по този начин, който не ви харесва, защото сценарият който следва е с идеята той да има поддържаща роля и всъщност Ахинора да изпъкне спрямо неговото „лошо“ водене. Възрастните в състава на журито имат ролята да насърчават децата и това е добре като цяло, но „звездата“ Дивна няма никакво място там. Самочувствието й на звезда /ето аз съм много успяла и велика и затова ще ви оценявам/ във формат в който децата се състезават с пеене /а тя е лансирана като певица, макар че лично аз не виждам нищо особено в изпълненията й/ за мен е недопустимо, защото изглежда високомерно, в предвид факта че и тя е дете. Нелепо е да допуснат дете да оценява деца, независимо че тя всъщност ги хвали.

 10. Petya Karowa

  мар. 21. 2014

  Недопустимо е да се изказвате така за дете! Още повече, че сте жена
  !

 11. Milcho Kabakchiev

  мар. 26. 2014

  Страхотна е, супер талант с много чар !!!

 12. Незабравка

  май 22. 2014

  Съчетание от ум и чар -това е АХИНОРА. Винаги когато ми е тъжно нейния непринуден смях ме развеселява.Здраве и щастие й желая,защото успехът го има вече ! Много целувки

 13. о+03

  юни 05. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 14. yuliya

  юни 16. 2014

  И как няма да ви развеселява , като една малка маѝмунка в цирк!Малка ,умна и лансирана! Тя е дете на амбицирани родители! Но тя не е дете и има проблем ! А всички Вие гледате „саир“По скоро прилича на детска порнография! Аз бих се страхувала за нея!

Добавете коментар