Абитуриентка от Бургас нае Цеца Величкович! (Подробности за бала й)

Абитуриентка от Бургас нае Цеца Величкович! (Подробности за бала й)
5 (100%) 3 votes

Цеца Величкович ще пее за двеста и двадесет души рода в ресторанта на хотел „Приморец”

Цеца Величкович ще бъде само една от екстрите на бала на абитуриентка от Бургас с презамжни родители.

Зрелостницата смята да вдигне такъв шум и да прахоса толкова праи за встъпването си в света на възрастните хора, че морският град да говори с години за тържеството си.

Цеца Величкович се връща у нас, но за частното парти на богаташи!

Цеца Величкович се връща у нас, но за частното парти на богаташи!

Първата стъпка към заветната й цел, щедро подкрепена от заможните мама и тате е изпълнена. Легендарната сръбска дива е „капарирана”, разбра kliuki.bg

Цеца Величкович е просто само една от прищевките на глезената абитуриентка. Певицата ще изпее вечните си хитове пред цели двеста и двадесет от „най-близките роднини и приятели” на заможното семейство.

Родителите на абитуриентката от Руската гимназия вече са изпратили първия транш, с който са доказали на юго легендата, че са сериозни във възможностите си. Щом кацне в Бургас Цеца Величкович ще получи още 20 бона, луксозна стая в хотел и кулинарни шедьоври от омари, скариди и октопод.

А глезената „звезда на вечерта” вече е „осурвакала” мама и тате. Абитуриентката не чака последния момент, а вече се е подготвила със силиконова „пазва” и тоалет „Кавали”, разкиха от burgasutre.bg.

Сега големите въпроси са какви подаръци ще получи презадоволената госпожица и какво бъдеще я чака!?. Щом мома и тате си позволяват да наемат ресторант в за над 200 души в „Приморец” само за бала, можете да си представите каква ще бъде сватбата й!

А любимката на бившия ни премиер – Цеца Величкович, пя у нас в зала „Арена Армеец” само преди две години. Сега ще забавлява гостите на богаташката дъщеря!
http://youtu.be/ELEjOXUPdaw

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Абитуриентка от Бургас нае Цеца Величкович! (Подробности за бала й)”

 1. Име (задължително)

  мар. 13. 2014

  Уаууууууууу завиждам на мацката !!!

 2. кети

  мар. 13. 2014

  уаууу !!!! мили Господи защо не слезеш да си прибереш вересиите!
  не може да се живее в тази пошлост!!!!!!

Добавете коментар