Резил: Димитър Рачков стана за смях заради Мария Игнатова!

Резил: Димитър Рачков стана за смях заради Мария Игнатова!
5 (100%) 6 votes

Мария Игнатова подлагала Рачков на системен тормоз, говорят колегите му!

Димитър Рачков стана за смях пред приятелите и колегите си заради любимата си жена Мария Игнатова. Резилът бил пълен, когато се оказало, че като двойка те съвсем не са равноправни, а Мария си прави с него, каквото поиска.

Димитър Рачков се изгубил съвсем под „чехъла“ на Мария Игнатова, която го подлагала на системен тормоз и с всеки изминал ден му откривала все повече кусури. Макар че влюбеният Рачков правел всичко, за да е кротка и доволна. Колегите на комика вече го занасят, че вкъщи само той пазарува, чисти, готви и дори пере, докато Мария Игнатова се грижи само за себе си и за сина си, пише вестник „Всеки ден“.

Чаровната Мария Игнатова прави Рачков сам да си говори!

Чаровната Мария Игнатова прави Рачков сам да си говори!

Димитър Рачков толкова се претоварвал от работа, че вече прави грешки и бърка в предаването „Като две капки вода“, в което си партнира като водещ с Васил Василев – Зуека. В „Господари на ефира“ пък, вместо да го пощади, Мария Игнатова щедро показва лапсусите му и се гъбарка с него пред всички.

Мария Игнатова категорично отказвала да си затваря очите за грешките и гафовете на половинката си и дори се карала на колегите, които й предлагали да не ги пускат в ефир. „Тази жена си прави с него, каквото й скимне, защото знае, че Митко е влюбен до уши и би свалил слънцето, ако се наложи. Толкова се опитва да й угажда във всичко, че вече страшно я е разглезил“, коментират колеги на Рачков, които се притесняват за физическото и психическото му състояние.

Припомняме, че Димитър Рачков е твърде преуморен, притеснен и за брат си Петър, който е обвинен в далавера с фалшиви пари. А отгоре на това и ядовете с Мария Игнатова у дома. Вече наистина му идва в повечко.

)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Резил: Димитър Рачков стана за смях заради Мария Игнатова!”

  1. Emille Boev

    мар. 13. 2014

    НОГУ МАЛКИ ОБУЩЕНЦА НОСИ МИТЕНЦЕТО… А МАРА Е СВИКНАЛА С ГОЛЕМИТЕ ОБУЩИЩА НА ПЕТКО……

  2. Име (задължително)

    мар. 13. 2014

    Емиле много добре си информиран ? Да не си ги виждал ? :-)))) може пък да е добър с езика 😉 чувала съм компенсира ;-))))

Добавете коментар