Иван Ласкин причини нещо подло на Алекс Сърчаджиева!

Иван Ласкин причини нещо подло на Алекс Сърчаджиева!
4 (80%) 3 votes

Това е от най-лошите неща, които можеше да стори на Алекс Сърчаджиева!

Иван Ласкин причини нещо ужасно на жена си Алекс Сърчаджиева. Това е от най-лошите неща, които можеше да й стори, а именно да я превърне в себе си. Иван Ласкин успя да зарази чаровната и винаги принципна Алекс Сърчаджиева и да я накара да се влюби в чашката, досущ като него.

Има приказка, че с какъвто си, такъв ставаш но вместо Алекс Сърчаджиева да помогне на Ласкин да откаже пиенето, той й направи ужасна „услуга“ и тикна бутилката в ръката й. Колегите на Алекс са силно притеснени да не я сполети идентична участ като на съпруга и бащата на детето й, защото тя започнала да пие почти всяка вечер.

Най-лошото нещо, което Ласкин можеше да причини на Алекс Сърчаджиева, е да я пристрасти към бутилката

Най-лошото нещо, което Ласкин можеше да причини на Алекс Сърчаджиева, е да я пристрасти към бутилката

Преди вечер пък се появи видимо опиянена в ефир, където разкри, че празнували два дни рождения ден на Иван. Алекс Сърчаджиева постоянно заваляше и заплиташе езика си пред камерите на шоуто „Денсинг старс“, а походката й бе странно олюляваща се /или по-скоро характерната за подпийнала жена/.

Тя се появи пред камерите по ролки и не спираше да бръщолеви глупости, като дори екранният й партньор Калин Сърменов изглеждаше доста разтревожен от състоянието й. „Ще ти ступкам по Д-то, ако не ме слушаш“, бръщолевеше и неадекватно се хилеше Алекс Сърчаджиева, а хора от екипа впоследствие споделиха, че били адски притеснени заради резила, който може да предизвика тя прид цялата страна.

Колегите на Алекс Сърчаджиева са категорични, че преди време тя изобщо не е залитала по огнената течност и че виновник за всичко е Иван Ласкин. Според тях, той и непрестанното му пиене тласнали Алекс Сърчаджиева в опасна посока и ако не спре навреме, то рискува да затъне в капана за цял живот.

)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Иван Ласкин причини нещо подло на Алекс Сърчаджиева!”

 1. Emille Boev

  мар. 13. 2014

  С КАКЪВТО СЕ СЪБЕРЕШ – ТАКЪВ И СТАВАШ….

 2. марго

  мар. 13. 2014

  жалко! хубавата ябълка прасето я изяжда!

 3. Име (задължително)

  апр. 10. 2014

  ne viarvam 4e aleks 6te stane kato ivan

Добавете коментар