Родителката на Антония Петрова се фука с лукс! Чупи „пошломера”! (СНИМКИ )

Родителката на Антония Петрова се фука с лукс! Чупи „пошломера”! (СНИМКИ )
5 (100%) 4 votes

Антония Петрова определено се е научила на „мурафети” от мама и е попила слабостта й към показността

Антония Петрова е живо доказателство, че ако искаш да предвидиш как ще изглежда една жена след време, трябва да гледаш как изглежда майка й.

Тази, която родила и отгледала Тоца е руса, поддържана, глезена и обича да се фука с екстрите си, видя kliuki.bg. Да ви изглежда познато?!

Тоца обича кожите, диамантите, пътешествията, но хобито й е да покаже на цял свят какво си има и да се похвали кой й го е купил. Бедната богата миска редовно си навлича гнева на завистници, критикари и еко-организации.

Интересното е, че дори понякога да са прави като обвиняват Антония Петрова, не би трябвало нея да осмиват. Дългокраката блондинка просто е попила „мурафетите” на мама!

Ана е жена на възраст „Изглеждаш много добре”, но се държи като двадесетгодишна златотърсачка. Обожава не само перхидрола и скъпите прически, но и деколтетата, татусите, късите поли и демонстрациите на луксозни придобивки.

Ето, докато наборките й публикуват снимки от букети и дамски партита за 8ми март, майката на Антония Петрова се отчела с албум тип „Завиждайтиии”.
ana 7

ana

ana 2

ana 3

ana 4

ana 5

ana 6
Ана показва убийствен маникюр, кожено палто и страшен бедър в копринен чорап за ужас на хейтърите. Това, което държи да демонстрира обаче е пръстена с диамант!

Явно Тоца се е метнала 100% на нея. Дори чувството им за хумор е еднакво:
maykata na toca
Явно миската е добре обучена късе да гледа и какъв мъж да избере – само такъв, който ще я гледа и обгрижва като султанка! Антония Петрова си е научила урока и пет пари не дава за одумките! Двете са си осигурили завиден стандарт на живот и умират да дразнят завистниците! Както казва Мерилин Монро: „Диамантите са най-добрите приятели на момичетата”… „Нека се пукат душманите!”, допълват Антония Петрова и мама!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Родителката на Антония Петрова се фука с лукс! Чупи „пошломера”! (СНИМКИ )”

 1. ............

  мар. 13. 2014

  Е к’во, супер си е лелчето. Симпатяга 🙂

 2. Toni Haralampiev

  мар. 13. 2014

  ква козата такова и ярето

 3. мони

  мар. 13. 2014

  Че тя дори е по-симпатична от щерка си!!

 4. versahe

  мар. 13. 2014

  ama taisie naistika ko pr. kajetede

 5. ННН

  мар. 13. 2014

  дъртофела с мерак за….

Добавете коментар