Андреа разтърси поредния нощен клуб, този път "Планета" в Пловдив

Уникалната Андреа не пропусна да вдигне на крака и Пловдив. Това се случи в "Планета Пайнер Клуб", където красивата блондинка бе на участие. Там Андреа отново впечатли с невероятна визия, видя Kliuki.bg. Изящна, привлекателна и леко провокативна, тя не отказа на абсолютно никого да се снима с нея.

Андреа изключително много нашумя през годините с невероятната си красота. Тя й помогна да си спечели свои верни фенове, но обаянието й не се печели, то е вродено. Андреа е много чаровна, притежава харизма и затова всички я харесват.

[caption id="attachment_310118" align="aligncenter" width="300"]Виждате за какъв купон става дума, велика Андреа разтърси "Планета" в Пловдив Виждате за какъв купон става дума, велика Андреа разтърси "Планета" в Пловдив[/caption]

Андреа е сред най-активните фолк диви във Facebook, а и сред най-популярните. Тя има няколко официални страници, както и личен профил. Всеки ден публикува много интересни новини около себе си, което я прави още по-близка с почитателите й. Много е важна обратната връзка с феновете, а Андреа наистина я владее.

[caption id="attachment_310121" align="aligncenter" width="300"]Всеки е щастлив до Андреа! Това винаги се вижда на нейни участия, видя се и в Пловдив! Всеки е щастлив до Андреа! Това винаги се вижда на нейни участия, видя се и в Пловдив![/caption]

Позитивното отношение на Андреа към фенове, приятели и познати донесе на певицата целия този успех досега. Всички са в очакване на новия хит на хубавицата, който трябва да излезе скоро. Той ще бъде излъчен, разбира се, първо по телевизия Планета.

)