Алисия доказа, че притежава харизма и чар, които й носят множество фенове в България

Невероятната Алисия отново предизвика уникален фурор на свое участие. Красавицата бе гост в столичен нощен клуб, където разтърси своите фенове с уникалните си песни. Това, което впечатли най-вече обаче, е прекрасното отношение на Алисия към присъстващите фенове, видя Kliuki.bg. Тя не спря да се снима с тях и да общува по всякакъв начин, което е доказателство, че тази фолк дива е много земна и славата не й се е отразила пагубно.

[caption id="attachment_310085" align="aligncenter" width="300"]Купонът с Алисия винаги е бил див, виждате сами Купонът с Алисия винаги е бил див, виждате сами[/caption]

Всички в дискотеката са останали наистина много впечатлени не само от красотата на Алисия, но и от облеклото й. Както сами виждате, роклята на Али е наистина много изящна. Отзивите на всички фенове са просто зашеметяващи. Самата певица пък сподели след купона в дискотеката, че тоалетът й е специално поръчан от онлайн магазини за мода, както и бижутата, които е носела по време на участието си. В комбинация между двете се е получило нещо страхотно, допълва Алисия.

[caption id="attachment_310093" align="aligncenter" width="300"]Алисия направи щастлив този фен и показа, че не е самозабравила се красавица Алисия направи щастлив този фен и показа, че не е самозабравила се красавица[/caption]

Алисия винаги е била моден експерт. Дори Николета Лозанова не може да й го отрече. Бившата на Божинов умее да подбира тоалети, които идеално да се впишат в нейната външност. Разбира се, когато си красива като Алисия, е по-лесен изборът на дрехи.

[caption id="attachment_310096" align="aligncenter" width="300"]Още един щастлив младеж до Алисия Още един щастлив младеж до Алисия[/caption]

Браво на Алисия, че общува директно със своите фенове. Именно така се поддържа добро име и имидж. Неслучайно фолк дивата вече 13 години е една от най-обичаните певици в жанра у нас, при това без да бъде част от най-големия музикален гигант в поп-фолка "Пайнер". Това говори много за класата на Алисия като изпълнител.

[caption id="attachment_310099" align="aligncenter" width="300"]Не спира да радва хората с клуба Не спира да радва хората в клуба[/caption] [caption id="attachment_310101" align="aligncenter" width="300"]Алисия избухва максимално със свои почитателки Алисия избухва максимално със свои почитателки[/caption] )