Невероятен жест! Коко доказа, че за него съществува само Емилия!

Невероятен жест! Коко доказа, че за него съществува само Емилия!
4.3 (86.67%) 6 votes

Коко Динев направи това, което не е правил за нито една от бившите си жени!

Коко Динев направи нещо невероятно и благородно, с което доказа, че Емилия е единствената жена за него. Жестът, който направи бизнесменът към Емилия, не го е получавала нито една от бившите му съпруги Нелина или Анелия. Да не говорим за жените от мимолетните му връзки…

Коко Динев гласува огромно доверие на любимата си Емилия като й повери голяма част от бизнеса си. Коко е много натоварен с ангажиментите си към Локомотив Пловдив и не му остава време да се занимава пълноценно с останалите си дела. Тъкмо затова той повери всичко в ръцете на Емилия.

Коко Динев показа, че вярва безрезервно и обича Емилия

Коко Динев показа, че вярва безрезервно и обича Емилия

„Коко може да назначи, когото си поиска. Може да плати на най-добрите специалисти във всяка област, но не го направи. Вместо това направи този уникален жест към Емилия, с който доказа, че тази жена е всичко за него – не само майка на сина му и любовница, но и приятел, и човек на когото може да разчита изцяло“, коментират близки до семейството на Коко Динев.

Самата Емилия била много щастлива от постъпката на мъжа си и приела отговорностите си присърце. Тя управлява умело хотела в град Сандански, както и казиното на Коко Динев, намиращо се на Кулата.

С тези си ангажименти, както и най-важният – грижата за малкия си син, Емилия е поразредила участията си в нощните клубове из страната като гледа да няма пътувания повече от два пъти седмично. Въпреки това обаче на нейните участия заведенията се пукат по шевовете, а феновете се забавляват като за последно.

Явно Емилия има данни и за хитов изпълнител, но и за бизнесдама, което я издига още повече в очите на съпруга й.

)

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Невероятен жест! Коко доказа, че за него съществува само Емилия!”

 1. gluposti

  мар. 13. 2014

  Platen material za glupava kifla..

 2. Име (задължително)

  мар. 13. 2014

  Може да имат задължения 😉

 3. mimi

  мар. 14. 2014

  Bravo na Koko! Emiliq e intiligentna jena i zaslujava doverie!

 4. Име (задължително)

  апр. 18. 2014

  HA HA KOLKO SMESHO KOKO I LUBOV

Добавете коментар