Константин се държи се като Фики Стораро и се опитва да заблуди почитателите си

Константин от първи любимец на девойките в кръчмите се превърна в посмешище.

Заради „бизнеса” и младото булче в къщи, певецът реши да понамали нощните участия и да помисли върху здравословния начин на живот. След това пък реши, че като не флиртува безогледно като едно време, трябва поне да изглежда по-добре, разбра kliuki.bg

За да продължи да побърква девойчетата и да не дава повод на хубавото Наде да поглежда в страни, Константин реши да влага свръх усилия във фитнеса. И той като новия тийн-любимец Фики Стораро може да се похвали с приличен резултат. За съжаление и той като синчето на стария си приятел Тони стана за мезе заради болезнената си суета!

Вместо истерични обяснения в любов, много „аааах” и горещи предложения, Коце беше съсипан от подигравки, заради коментара си във Фейсбук!

konstantin fb

Дълго време „гледахме” филма „Всички обичат Константин”, но всичко си има край! Сега почитателите му го коментират: „Какви мускули?! Химия, Коце! Не сме прости!”, „Да бе, като тебе няма! Защо лъжеш хората?”, „Добре, че „зобиш” иначе ще видиш такава маса, ама друг път!”

Най-страшното е, че дори го обвиняват, че ползва фотошоп като Фики Стораро и затлъстелите си колежки! Демонстрираните бицепси и гръдни кошове изглеждали подозрително еднакви!

[caption id="attachment_310111" align="aligncenter" width="300"]И да няма фотошоп, Константин е попрекалил със "зобенето" И да няма фотошоп, Константин е попрекалил със "зобенето"[/caption]

Къде е истината - само Константин и администраторите на страницата му знаят. Важното е, че дори и да си всеобщ любимец, не можеш да си позволиш неискреност с публиката.

Константин трябва да помисли добре, когато реши да се състезава с младите лъвове!

http://youtu.be/bUyaSVmKaUU