Моника Валериева доказа, че не си играе на шикалки! Свали отрочетата на двама министри

Вечната съперничка на Николета Лозанова - Моника Валериева доказа, че не си играе на дребно, нито пък на шикалки. И противна на Лозанова, забърса не футболист, а синовете на двама министри. Което си е направо рекорд за нашенските красавици.

Синът на екс министърката Долорес Арсенова - Калоян, е първият, който е минал през постелите на знойната хубавица Моника. При това още, докато въртеше бурна любов в Анелия. Министърският наследник сложил рога на Анелия и най-безцеремонно се отдал на живот и още нещо с Моника Валериева.

[caption id="attachment_310131" align="alignright" width="300"]Синовете на двама министри се хванаха на въдицата на Моника Малериева Синовете на двама министри се хванаха на въдицата на Моника Малериева[/caption]

Историята между двамата била в началото на тази година, като Калоян упорито криел срещите си с Моника. А тя видимо нямала нищо против да го играе любовницата, стига Калоян да угажда на всичките й капризи. Което и станало. Той я затрупвал с подаръци и скъпи почивки, макар че не си и помислял за нещо по-сериозно с нея.

Отново без сериозно обвързване била свалката на Моника Валериева със сина на бимшия министър Асен Гагаузов - Павлин, който се явявал като магнит за златотърсачките с милионите на баща си. Моника му хвърлила око много бързо, защото освен богат, Павлин се слави с атрактивна външност и джентълменско отношение към дамите.

Тъкмо с Павлин Моника Валериева забегнала на екзотично и горещо приключение в Мексико, откъдето редовно се хвалеше със снимки във Фейсбук. Но лицето на мъжа до нея така и не показа.

Това е така, защото семейството на Гагаузов било твърдо против Павлин да се обвързва и да се показва официално със скандалната красавица. А и самият той бил твърде далеч от идеята да направи Моника законна госпожа Гагаузова.

)