Крисия Тодорова доказа, че има качествата да наследи Емил Димитров! Тя изпълни голямата "Моя страна, моя България" и трогна България!

Това, което България днес видя, граничи с истинско величие. Над 40 хил. българи се изправиха на крака пред едно малко момиченце. Крисия Тодорова изпълни уникално голямата българска песен "Моя страна, моя България", която в оригинал е на великия Емил Димитров.

Крисия доказа, че не се смущава от публиката. Тя вече три месеца е истински хит по телевизията в "Шоуто на Слави". Миналата седмица тя вдигна на крака родния си град с невероятен концерт. Сега пък разтърси в положителния смисъл и футболните запалянковци на стадион "Васил Левски", изпълнявайки песен на Емил Димитров преди големия футболен мач на нашия шампион Лудогорец срещу коравия испански състав на Валенсия.

[caption id="attachment_310144" align="alignright" width="300"]Todorova Крисия Тодорова изпълни уникално голямата песен на Емил Димитров, с което пак трогна България[/caption]

Емил Димитров почина преди 9 години, но едва днес видяхме достойния му наследник. Щом на 9 години Крисия пее така, то след около десетилетие тя би трябвало да е истинска музикална звезда, при това не само в България. Със сигурност тя има невероятна възможност пред себе си, защото притежава не само талант, но и харизма, за каквато доказали се вече звезди могат само да мечтаят.

Голяма кариера чака Крисия. Да се надяваме, че наистина след време ще се превърне в легенда на българската музика каквато е беше и все още е Емил Димитров. Талантът го има, остава развитието й да бъде възможно най-пълноценно и качествено.

Kliuki.bg ви оставя да се насладите на това, което Крисия Тодорова направи на "Васил Левски". Емил Димитров би бил горд, че малко дете изпълни така емблематичната му песен. "Моя страна, моя България" се превърна като втори химн за нашия народ. Тя се изпълнява винаги в случай на концерт с патриотични български песни. Крисия се справи брилянтно. Браво!