И Митко Цонев напуска БТВ

И Митко Цонев напуска БТВ
5 (100%) 3 votes

И Митко Цонев напуска БТВ! Медията не спира да изненадва с промените в предаванията си

Двойката водещи на „Лице в лице“ известният Димитър Цонев и чаровната Цветанка Ризова ще се раздели. Митко Цонев си тръгва от БТВ. Остава само Цветанка Ризова, която ще задава въпросите към събеседниците си. От другата седмица Цонев няма да е на екран, това пишат и в изданието „INEWS“.

Водещата Цветанка Ризова помним от дългите й години, прекарани в ефира на Нова ТВ, след което изненадващо предаването й спря и тя бяха свалени от ефир. Премина в редиците на БТВ и за изненада на зрителя се оказаха двама водещи, заедно с Митко Цонев. Няма информация защо този тандем ще бъде променен, но едва ли причината е много нисък рейтинг. „Лице в лице“ има своя аудитория и се обсъждат теми, които и двамата водещи добре коментират и познават. Все пак Ризова и Цонев са много наложили се журналисти, с дълъг опит и това си личи в работата им.

И Митко Цонев напуска БТВ

И Митко Цонев напуска БТВ

Единственото, което се посочва като коментар от медията, е изявлението на Венелин Петков, който е директор „Новини, актуални предавания и спорт”. Петков обяснява, че в края на работния ден хората имат нужда от кратко информационно предаване, което набързо да ги запознае със случващото се по света и у нас. Дали, освен водещите, ще се промени и форматът, часът или видът на предаването „Лице в лице“, все още не се знае, промените предстоят.

Може пък самият Димитър Цонев да е открил другаде къде да се изявява. Той доста по-често е правил промени в професионалния си живот, но си остава виден журналист.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “И Митко Цонев напуска БТВ”

  1. спас

    мар. 14. 2014

    може пак да се впусне в политиката

  2. Ана

    мар. 20. 2014

    Вероятно е поканен от ДУДУКА.

Добавете коментар