Новата катастрофа на Анелия показа, че може би е нямало проклятие или пък то е директно върху нея?!

Никога не е имало проклятие, свързано с автомобила на Анелия. Това показват фактите, тъй като певицата участва във втора катастрофа преди няколко дни. Тя продаде бившия си автомобил "Ауди" преди две години, след като го направи на пух и прах навръх Коледа. Тогава Ани реши, че зла поличба тегне над тази кола и реши да се отърве от нея, въпреки че много я обичаше.

[caption id="attachment_310194" align="alignright" width="300"]Анелия се пита дали е източник на проклятие?! Анелия се пита дали е източник на проклятие?![/caption]

Само преди дни обаче, в нощта на 8 март, всички медии гръмнаха с новината за новата катастрофа с участието на Анелия. Този път потърпевшият автомобил е новият й спортен джип, който остана с огъната ламарина. Шофьорът е бил озвучителят на певицата, но и двамата не са пострадали. Инцидентът е станал след участие на Анелия в Пловдив, но показва нагледно, че старият обичан автомобил на Ани е бил продаден за нищо, тъй като надали има проклятие върху него.

Всъщност близки до певицата издават, че тя е започнала да се пита дали пък проклятието не тегне не върху автомобилите, а върху самата нея, научи Kliuki.bg. И при двете катастрофи бе доказано, че няма грешка на шофьора, а просто лошо стечение на обстоятелствата. Феновете обаче се надяват проклятие изобщо да не е имало, или поне то да е паднало след новия инцидент.