Слави Трифонов крещи като обезумял, клиенти в потрес!

Слави Трифонов вдигна луд скандал в ресторант "Панорама" на хотел "Кемпински" в столицата, а клиентите на луксозното заведение гледаха като втрещени. Дългия крещял неистово срещу сервитьор, който "имал наглостта" да му обясни, че в ресторанта не се пуши.

За никого не е тайна, че Слави Трифонов е любител на скъпите пури, но очевидно е и любител на погазването на забрани. Тъй като въпросният ресторант няма обособена част за пушене и в него, дори и за величие от ранга на Трифонов, важи забраната за димене на закрито, съобщава агенция Пик.

[caption id="attachment_310178" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов уволни сервитьора, без да му мигне окото. А Мартина не направи нищо, за да го спре Слави Трифонов уволни сервитьора, без да му мигне окото. А Мартина не направи нищо, за да го спре[/caption]

Точно това се опитал да му обясни и горкият сервитьор. Още повече, че по същото време в ресторанта вечеряли и няколко чуждестранни мастити бизнесмени, които изрично помолили за свеж въздух, без тютюнев дим. Слави Трифонов обаче скочил като ужилен и се нахвърлил върху сервитьора с упреци и обиди.

В крайна сметка той не мирясал, докато не повикал управителя и категорично заявил, че ако въпросният сервитьор не бъде уволнен на секундата, кракът му повече няма да стъпи в ресторанта. Заедно с него била и любимата му Мартина Огнянова, която не направила никакъв опит да усмири гаджето си, а само седяла и се хилела неадекватно.

Разбира се, в интерес на ресторанта било да задържат Слави Трифонов и парите му, така че нещастният сервитьор се простил с работата си. "Слави Трифонов не прояви никакво съчувствие. Нещо повече - той допълнително унижи човека като му подхвърли бакшиш и заяви да не му се мърка повече пред очите", разказват свидетели, присъстващи на скандалната и срамна сцена.