Слави Трифонов вдига луд скандал в „Кемпински“, Мартина се хили!

Слави Трифонов вдига луд скандал в „Кемпински“, Мартина се хили!
5 (100%) 3 votes

Слави Трифонов крещи като обезумял, клиенти в потрес!

Слави Трифонов вдигна луд скандал в ресторант „Панорама“ на хотел „Кемпински“ в столицата, а клиентите на луксозното заведение гледаха като втрещени. Дългия крещял неистово срещу сервитьор, който „имал наглостта“ да му обясни, че в ресторанта не се пуши.

За никого не е тайна, че Слави Трифонов е любител на скъпите пури, но очевидно е и любител на погазването на забрани. Тъй като въпросният ресторант няма обособена част за пушене и в него, дори и за величие от ранга на Трифонов, важи забраната за димене на закрито, съобщава агенция Пик.

Слави Трифонов уволни сервитьора, без да му мигне окото. А Мартина не направи нищо, за да го спре

Слави Трифонов уволни сервитьора, без да му мигне окото. А Мартина не направи нищо, за да го спре

Точно това се опитал да му обясни и горкият сервитьор. Още повече, че по същото време в ресторанта вечеряли и няколко чуждестранни мастити бизнесмени, които изрично помолили за свеж въздух, без тютюнев дим. Слави Трифонов обаче скочил като ужилен и се нахвърлил върху сервитьора с упреци и обиди.

В крайна сметка той не мирясал, докато не повикал управителя и категорично заявил, че ако въпросният сервитьор не бъде уволнен на секундата, кракът му повече няма да стъпи в ресторанта. Заедно с него била и любимата му Мартина Огнянова, която не направила никакъв опит да усмири гаджето си, а само седяла и се хилела неадекватно.

Разбира се, в интерес на ресторанта било да задържат Слави Трифонов и парите му, така че нещастният сервитьор се простил с работата си. „Слави Трифонов не прояви никакво съчувствие. Нещо повече – той допълнително унижи човека като му подхвърли бакшиш и заяви да не му се мърка повече пред очите“, разказват свидетели, присъстващи на скандалната и срамна сцена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

10 коментара по “Слави Трифонов вдига луд скандал в „Кемпински“, Мартина се хили!”

 1. Име (задължително)

  мар. 14. 2014

  ne dobre s glavata

 2. plqs

  мар. 14. 2014

  педерас…по-лошо-нашмъркан педерас..докато не му набие шамарите някой няма да се спре този инфантил..скоро вече няма и да му става и с това ще го оправдаваме..лайнар и позьор

 3. vp

  мар. 14. 2014

  selski prostak…..SNOB

 4. georgi stojanow

  мар. 14. 2014

  Не гледам дебилното предаване на С.Тр. А от днес спирам да посещавам и „Кемпински“. БОЙКОТ!!! Вместо да защити служителя си, алчния страхливец т.н. Управител уволнил келнерчето. Безобразие. БОЙКОТ момчета!!

 5. Stanimir Ivanov

  мар. 14. 2014

  забрави че до преди няколко години дойде от село в големия град харесвах го а с тая постъпка абе селски чикиджия както разправяше едно бивше негово гаджи нестастник в леглото с малко пиш…….избива комплекса навън

 6. Stefan Todorov

  мар. 14. 2014

  Плевенски кавал миризлив и плешив.Да го духа под вода шибаняка му долен…

 7. КРЕЙЗИ

  мар. 14. 2014

  СНОБ НЕЩАСТЕН!

 8. ivon

  мар. 14. 2014

  ne moga da go gledam toy u4indolski seliak

 9. Deian Ivanov

  мар. 15. 2014

  Ебаси

 10. Име (задължително)

  мар. 15. 2014

  Ако същата сцена се разиграе в Щатите сервитьорът има право да осъди работодателя си и колкото по-престижно е заведението, толкова повече пари ще спечели. Само дето за разлика от България, в САЩ такова нещо няма да се случи, защото 1. тоя ресторант ще спре да същестува след като се разчуие и 2. не са толкова комплексирани подлизурковци, колкото са в БГ.Колкото и да ги обиждат, колкото и да им се подиграват, Щатите имат стабилни закони, които важат за абсолютно всички, включително и за хората от най-богатите прослойки.

Добавете коментар