Николета съвсем избесня.  Настръхна срещу всички

В социалната мрежа тя е постнала информация, че не иска името й да се замесва в разни недорасли конкурсчета, в които вземат участие някакви „повлекани”, които с зъби и нокти драпат за слава.

Тя визира конкурса, който ще стартира в Бургас под мотото Best Erotic Models.

Нервите й се вдигнали на н-та степен, следа като разбрала, че организаторите на шоуто ще ги изправят една срещу друга със сочената за любовница на съпруга й моделката Моника Валериева.

[caption id="attachment_310199" align="alignright" width="300"]Николета съвсем избесня Николета съвсем избесня[/caption]

В това водещата на предаването „Поверително с NL” съзира лош пиар, който е направен на неин гръб, чиято цел е събиране на рейтинг и търсене на средства.

Хубавелката обаче не спира дотук с отровните си стрели.

Според нея конкурсът е върха на пошлостта, за което брюнетката визира доста имена на участничките, като ги обвинява, че те са с изключително нисък морал и са готови на всичко и с всеки, за да постигнат някаква илюзорна медийна популярност.

Нейната съперница Моника Валериева обаче не й остана длъжна.

На страницата си във Фейсбук красавицата заяви, че това си е чиста проба завист от страна на Николета. Защото Моника е избрана да оценява пищната женска хубост като жури, а на Николета подобна покана не й е отправена от страна на организаторите.

За Моника по-добрият вариант е да си участник в бургаския конкурс, а не победител там, където е спечелила съпругата на футболиста Валери Божинов – „Мис Плеймейт”.

Защото, уточнява модел ката в превод второто буквално означава момиче за забавление /с тази игра на думи двойницата на Николета Лозанова визира поведението й, което хич не може се нарече целомъдрено или скромно/, а в името на първия конкурс се съдържа формулировката модел.

Докъде ще стигне разразилата се онлайн война, все още никой не смее да прогнозира. Но кибиците очакват „огън и жупел” от две красиви жени, съпернички за сърцето на един и същи мъж. И които могат да се нарекат с много определения, но в никакъв случай, че са от кротките и хрисимите.

http://youtu.be/yi9lPF4jGCs