Риана направи невероятно нещо в тоалетната на нощен клуб, очевидците онемяха! Певицата демонстрира уникален характер и не се притесни да изхвърли натрапник!

Музикалната звезда Риана отново демонстрира острия си характер. Този път той се показа в нощен клуб в Манчестър, където певицата бе на участие. По време на една от паузите в изпълненията си, тъмнокожата хубавица отиде до тоалетната, но там тя бе изненадана неприятно от непознат мъж. Вместо да се шокира и да започне да вика обаче, Риана постъпи като мъж, хвана неизвестния младеж и го изхвърли вбесена, видя Kliuki.bg. След това всички очевидци останаха просто без думи, а авторите на видеоклипа подходиха с чувство за хумор, защото ситуацията е доста нелепа.

[caption id="attachment_310209" align="alignright" width="300"]Rianaa Риана разтърси нощен клуб в Манчестър с постъпката си в своята лична тоалетна[/caption]

Случката трябваше да остане скрита за аудиторията, но английски фенове са издебнали умело певицата, заснемайки я с мобилен телефон как изхвърля мъж от тоалетната. Веднага клипчето лъсна в интернет и вече цял свят го знае. Риана разтърси клуба с тази си постъпка, но всъщност тя е напълно права, защото й е писнало да я преследват навсякъде, та сега даже и в най-уединеното място за един човек. Красавицата въобще не трепна да постъпи мъжки и даде достоен пример дори на доста господа, които се страхуват от разправии.

Не е много ясно как изобщо този мъж е успял да влезе в личната тоалетна на звездата. Във видеото се вижда, че през цялото време входът се пази от охрана, но за всичко си има начини и Риана го разбра най-добре. В такава ситуация повечето жени биха изпаднали в паника, тъй като кой знае какво може да им стори непознатият, но Риана демонстрира невероятна дързост, която в комбинация със самочувствие и смелост й даде сили да се справи сама с натрапника. Това може да буди само възхищение у нас.