Крисия заби в земята Слави с уникални въпроси

Крисия заби в земята Слави с уникални въпроси
4.5 (90%) 12 votes

Крисия Тодорова започва да показва характер в „Шоуто на Слави“, Дългия трябваше да отговаря на въпроси

Слави Трифонов бе направо разсипан от малката Крисия Тодорова по време на Шоуто на Слави. Разградската принцеса зададе един куп въпроси на водещия, на повечето от които той се чудеше какво да отговори.

Първо Крисия подхвана Слави с въпроса „Как си“, но после премина директно към шоуто. Малката сладурана разкри, че не вижда защо Слави опитва да прави шоу, тъй като то и без това се казва „Шоуто на Слави“.

Trifonov-Todorova

Слави Трифонов бе притиснат натясно от Крисия Тодорова с няколко интересни въпроса

Този път Крисия бе подготвила на зрителите песента от „Цар Лъв“ на име Can you feel the love tonight, която е оригинал е на Елтън Джон. Детето-чудо за пореден път разтърси „Шоуто на Слави“ с гласовите си данни. Господин Андреев пък разказа нова смешна история, която много се понрави на целия екип и всички в залата.

Забеляза се обаче леко по-голяма разкрепостеност на Крисия Тодорова. Този път тя се държеше доста по-отпуснато със Слави Трифонов и въобще в телевизионния ефир. Разградското момиченце заби в земята водещия с въпроса защо той не носи чорапи. Тогава шоуменът обясни, че е претърпял травма на крака, поради която има пирони в себе си и се чувства по-удобно да няма нищо на краката си. След това на Дългия му се наложи да обяснява защо е отсъствал през миналата седмица. Слави обясни, че е бил болен от настинка, получена по време на концертите в Разград и Свищов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Крисия заби в земята Слави с уникални въпроси”

 1. Вяра Стоянова

  мар. 15. 2014

  Защо Борис Солтарийски стои с гръб към Лили Стефанова?

 2. Име (задължително)

  мар. 15. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 3. Име (задължително)

  мар. 16. 2014

  Браво КРИСИ ти доказа още веднъж,че си малко момиче с голям глас.За концерта ти в РАЗГРАД трябваше да се предвидят малка част от поканите за жителите на Кубрат и Исперих.Още веднъж браво дете.

Добавете коментар