Райна демонстрира любовта си към салсата с невероятни танци в Дубай

Хубавата певица Райна много обича да танцува салса. Това тя многократно го е споделяла, а сега ни го напомни и във Facebook, където Kliuki.bg видя видео, в което фолк дивата танцува с мургав непознат. Двамата много се забавляват, а действието се развива в Дубай. Там Райна разпусна малко след напрежението, което натрупа през миналата 2013 година.

[caption id="attachment_310234" align="alignright" width="300"]Райна се вихри с мургав непознат насред Дубай Райна се вихри с мургав непознат насред Дубай[/caption]

Райна посети много интересни места в Дубай, но тя се завърна преди няколко дни, за нейна жалост, тъй като тук приказката свърши и поднови работата си. Почивката си Райна я прекара с приятелка на име Велина Узунова. Фолк дивата сподели в "На кафе", че е успяла да запали и Велина по салсата. Приятелката й, която е с над 10 години по-млада от нея, толкова се влюбила в тези танци, че смятала да започне да взима уроци в България.

Мнозина се изненадаха, когато видяха Райна на почивка в Дубай със своя приятелка, вместо с гадже, но истината е, че певицата в момента няма сериозна любов. Тя се вижда с едно момче от неин видеоклип, ала не било нищо съществено и затова хубавицата се смятала за необвързана към настоящия момент.

Вижте как Райна се кълчи на салса с непознат мургав мъж! Може и вие да се влюбите в този вид танци след видяното във видеото.