Маги Халваджиян за „Големите надежди“ и други откровения

Маги Халваджиян за „Големите надежди“ и други откровения
5 (100%) 4 votes

Маги Халваджиян за „Големите надежди“ и други откровения!

Маги Халваджиян разказва пред екипа на „Вести“, че една от мечтите му е да направи филм, но засега се е насочил към осъществяването на сериал, който е предвиден да се продаде в САЩ, но това са много далечни проекти, които той няма засега да издава изцяло.

Вече на 47 години, Маги смята, че има още много идеи за реализиране, но определено е усетил, че има нещо като вроден усет към възприятията на хората и това какво би се харесало на зрителите в повечето случаи.

И действителността го доказва от години. Маги Халваджиян и брат му се занимават с телевизия и успешните им проекти са наистина много – „Море от любов“, „Х-фактор“, „Като две капки вода“, както и невероятното „Господари на ефира“ и още много други. Новото шоу, което подготвиха за ефира на Нова ТВ, се казва „Големите надежди“ и е с деца таланти. Идеята е чудесна, та но кого талантливите деца не биха му станали интересни и любими, смята Kliuki.bg.

Маги Халваджиян за "Големите надежди" и други откровения

Маги Халваджиян за „Големите надежди“ и други откровения

Разбира се, редом с успехите често името на Маги е замесвано с различни кавги и скандали с други телевизионни лица. Напусна телевизия БТВ с огромен скандал, раздели се с Наталия Симеонова, която освен негов колега му беше дори и семейна приятелка. А сега покрай предаването „Големите надежди“ си размениха остри реплики със Слави Трифонов, който намекна, че „Големите надежди“ е идея, взета наготово от неговия конкурс за партньорка на г-н Андреев.

Всъщност шоуто „Големите надежди“ е чужда продукция, закупена за българския зрител и това е нещо, което Маги търси, за да го реализира поне от три години. Първоначално е предложено на БНТ, но те нямат финансите за тази продукция. Затова чак сега се появява в ефира на Нова ТВ. Ние пък зрителите му се радваме, защото е много позитивно и ново!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар