Слави Трифонов бере ядове заради Крисия?!

Слави Трифонов бере ядове заради Крисия?!
5 (100%) 4 votes

Слави Трифонов вече се сблъска с първите проблеми!

Ще бере ли ядове Слави Трифонов заради Крисия Тодорова и Митко Андреев, това се чудят хора от екипа на „Шоуто на Слави“, а и самите зрители. Дългия вече се сблъска с първите проблеми, когато получи изненадваща визита от Инспекцията по труда и Агенцията за закрила на детето.

Работата е там, че Крисия и Митко са далеч под 18 години и наемането им на работа може да се възприеме като експлоатация на детски труд. Тъкмо затова експерти имат правото да посещават работното им място по всяко време, за да се уверят дали условията са подходящи за децата и дали Слави Трифонов и колегите му не злоупотребяват с тях по някакъв начин.

Инспекцията по труда погна Слави заради Крисия и Митко

Инспекцията по труда погна Слави заради Крисия и Митко

Самият Слави призна в предаването си този петък за въпросните посещения и не пропусна да се пошегува с малката Крисия: „Хайде, ставай да пееш, че и теб да експлоатирам малко!“. Майтапът настрана, но някои от зрителите също са на мнение, че деца на годините на Крисия и Митко Андреев трябва да се занимават с далеч по-различни неща от това да ги показват като маймунки по телевизията.

„Децата трябва да имат своето детство, да наблягат на уроците и да живеят спокойно. Вместо това те направо ги подлудяват. Ето на, Крисия вече я побъркаха от ходене по стадиони, предавания, концерти и прочие. Ако продължават така, ще стресират момиченцето“, пишат потребители в мрежата.

И като доказателство припомнят факта, че родителите на талантливата Тереза си я прибраха от „Шоуто на Слави“ и вече й позволяват само единични участия в предаването и странични мероприятия. През останалото време обаче момиченцето си е в Русе и си гледа уроците.

Дали родителите на Крисия ще направят същото, или ще продължат постоянните й участия при Слави, времето ще покаже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

16 коментара по “Слави Трифонов бере ядове заради Крисия?!”

 1. zdrav4eto

  мар. 16. 2014

  истинският талант изисква жертви, защото всички сме чували големите изпълнители да признават, че 95% е труд и то от ранна детска възрест и 5% остава талант

 2. Елия

  мар. 16. 2014

  Кога ходят на училище тия деца? Или и това не е важно…

 3. Николай Мутафов

  мар. 16. 2014

  не н Русе, а в Разград си е детето!

 4. Hristo Chorbov

  мар. 16. 2014

  Ami za tova izbraha Krisiq a ne Tereza 😉 Ot vsqko darvo svirka ne stavaaa ..

 5. ванеса

  мар. 16. 2014

  е много пополярна

 6. koteto

  мар. 16. 2014

  zdr. banesa tqnee popolqrna ae izkluhitelna razbrali mila.

 7. Иван Милев

  мар. 17. 2014

  Тереза е класи над Крисия! И родителите и са умни хора! Успяха да предпазят детето си от ранната слава.

 8. Иван Милев

  мар. 17. 2014

  Г-н Чорбов май свирчото си ти!!!Тереза няма нужда някой да я избира тя отдавна е избрана заради таланта си , а не за нещо друго!

 9. Ивелина

  мар. 17. 2014

  Да децата не им е мястото във вечерно шоу. Що се отнася до г-ца Тереза – аз лично страшно много я харесвам и искам да я гледам, но имам чуството , че от екипа пробутват само Крисия.Децата не са с еднакъв старт дори и г-н Андреев почнаха да пренебрегват. А вече много хора като чуят Крисия и им се повдига/ съжалявам че говоря така за детето, но това е истината/

 10. Lambi

  мар. 17. 2014

  Слави какво да му се чуди човек – деца няма, алчността му до небето, селяшката му извратеност и тя…Печалбата му свети като пътеводна звезда. За критика са родителите на децата.Попаднали сред буря от ниски страсти на неосъществени хора, какво ще се получи от тези дечица.Те са във възраст дето копират всичко.Като гледам въпросната Крисия отсега е с маниери на безскрупулна чалгаджийка. А за стайлинга и въобще пък не ми се говори. На алчните и родители не завиждам, особено като дойде пубертета. Ще бъде жалко за рано похабеното дете.

 11. Име (задължително)

  мар. 17. 2014

  Какви глупости пишете само. Тереза не е избрана. гъмзата я доведе в шоуто възхитен от нейни изпълнения и така възникна идеята Митко Андреев да участва заедно с пеещо момиченце. После се оказа, че за родителите е проблем да водят детето всяка седмица до София и тогава направиха кастинга. Тереза и Крисия участват през седмица в шоуто напълно равностойно. Това, че някой е поканил Крисия да пее на стадиона и родителите са приели по никакъв начин не означава че някое дете е пренебрегнато. Или Слави е организирал и футболния мач между валенсия и Лудогорец, че да го обвинявате че лансира Крисия. Освен това всяко от децата си има фенове.
  Аз лично харесвам Крисия, но не харесвам Тереза. Въпреки всичко признавам, че и двете деца са талантливи и им е даден еднакъв шанс от Слави. Останалото е резултата от родителски решения на база отправени предложения от организаторите на разни събития.
  Не мога да разбера злобните ви коментари. Става въпрос за деца и е вярно, че ако не бъдат забелязани колкото и да са талантливи таланта им ще се похаби. Щом децата могат да се справят с тези натоварвания и родителите им са преценили че е добре за тях вие какво се правите на много загрижени. Ако бяха вашите деца щяха да са наредени на опашка на кастингите с надежда да бъдат избрани

 12. Janina

  мар. 20. 2014

  Някой да си направи труда да провери в нета на каква възраст Тереза се е явявала на кастинг в България търси талант по Нова тв!
  На 4 години! Има я.
  Тя не е случайно открита от Гъмзата – Тереза му е роднина – племенница, доколкото видях във фейсбук.. ..
  Така че не е попаднала случайно в Шоуто на Слави и не е случайно с такова високо самочувствие!
  И Крисия не е случайно избрана, както и кастингът за ”партньорка на г-н Андреев” е една проформа за налагане на Крисия и самият Слави доказа пристрастията си още при първото й прослушване, като се изправи на крака и правеше отиграни страховити физиономии, сякаш слуша извънземен 🙂 Който приема всичко, казано от него и другите от екрана за чиста монета, си е за негова сметка. Lambi е прав/а, това не е злоба, а истина.

 13. Милен Атанасов

  мар. 21. 2014

  Хората по света дават мило и драго да се изявят и да натрупат кариера от малки (и то с лекота, а не да се бъхти като хамалка на къра), докато вие, авторите на тази просташка статия, слагате определения като "някои от зрителите също са на мнение, че деца на годините на Крисия и Митко Андреев трябва да се занимават с далеч по-различни неща от това да ги показват като маймунки по телевизията".

 14. Аз

  апр. 09. 2014

  Стига с тези глупости, че Крисия не била случайно избрана и конкурса как ли не бил направен за нея.Крисия дори не знаеше, че е записана за него, записа я близка приятелка на семейството и после каза на родителите и. А това, че всички от шоуто станаха на крака безпорно е заради таланта и, едва ли някой може да го отрече.

 15. krasavicata

  юни 08. 2014

  Abe xora vie romani napisaxte mai a ?
  :*

 16. krasavicata

  юни 08. 2014

  Xaxaxaxxxa vie romani pravite

Добавете коментар