Слави Трифонов вече се сблъска с първите проблеми!

Ще бере ли ядове Слави Трифонов заради Крисия Тодорова и Митко Андреев, това се чудят хора от екипа на "Шоуто на Слави", а и самите зрители. Дългия вече се сблъска с първите проблеми, когато получи изненадваща визита от Инспекцията по труда и Агенцията за закрила на детето.

Работата е там, че Крисия и Митко са далеч под 18 години и наемането им на работа може да се възприеме като експлоатация на детски труд. Тъкмо затова експерти имат правото да посещават работното им място по всяко време, за да се уверят дали условията са подходящи за децата и дали Слави Трифонов и колегите му не злоупотребяват с тях по някакъв начин.

[caption id="attachment_310277" align="alignright" width="300"]Инспекцията по труда погна Слави заради Крисия и Митко Инспекцията по труда погна Слави заради Крисия и Митко[/caption]

Самият Слави призна в предаването си този петък за въпросните посещения и не пропусна да се пошегува с малката Крисия: "Хайде, ставай да пееш, че и теб да експлоатирам малко!". Майтапът настрана, но някои от зрителите също са на мнение, че деца на годините на Крисия и Митко Андреев трябва да се занимават с далеч по-различни неща от това да ги показват като маймунки по телевизията.

"Децата трябва да имат своето детство, да наблягат на уроците и да живеят спокойно. Вместо това те направо ги подлудяват. Ето на, Крисия вече я побъркаха от ходене по стадиони, предавания, концерти и прочие. Ако продължават така, ще стресират момиченцето", пишат потребители в мрежата.

И като доказателство припомнят факта, че родителите на талантливата Тереза си я прибраха от "Шоуто на Слави" и вече й позволяват само единични участия в предаването и странични мероприятия. През останалото време обаче момиченцето си е в Русе и си гледа уроците.

Дали родителите на Крисия ще направят същото, или ще продължат постоянните й участия при Слави, времето ще покаже.