Разпрата между Моника Валериева и Николета Лозанова понамириса! Социалната мрежа гръмна от нападките на моделките – съпругата и спряганата за втора любима на футболиста Валери Божинов. Двете съперници не успяха да прикрият злобата и завистта, както и арогантния негативизъм помежду им, за чието разпалване услужливо им помогнаха и медиите!

Според читател обаче на HotArena.net, войната между двете плеймейтки си е чиста проба нагласена. Тя избухна малко преди да стартира конкурса за еротичен модел в морския град Бургас. Форумците прочетоха написаното на страницата на водещата на предаването „Поверително от NL”, където тя в прав текст обвини организаторите, че титлата е нагласена и се знае предварително кое момиче ще я грабне. То дори нямало да участва в събитието, гласи още съобщението на Божиновица.

[caption id="attachment_310292" align="alignright" width="300"]Monika Моника Валериева май не е скарана с Николета Лозанова[/caption]

Освен това НиЛо не пощади и един от организаторите на еротичния конкурс Фавиол Сефери, че използва името й, за да вдигне имиджа на Моника Валериева, както и на организираното от него шоу. Половинката на Валери Божинов отрече да го познава лично. Оказа се, че това всъщност е поредната лъжа на Николета. Тя не само го знае перфектно кой е, но на съвместно празнуване, което водещата на „Поверително” организира за почитателите на предаването си, двамцата със Сефери и сие са си купонясвали яко. Моника Валериева също не спести хулите си към съпругата на любимия си. Тя директно я обвини в злоба и завист за това, че ще журира на конкурса. Моника парира и изказването на брюнетката, че участничките в него са парцаливи кандидатки за слава. Моника категорично отхвърли обидата с обяснението, че конкурсът дава на България наистина модел, докато титлата на Николета е за едно момиче, което се избира за игра.

Според близки до лайф средите спретнатата война между двете е напълно изкуствена, научи Kliuki.bg. Никой не би си „заложил главата в торбата”, за да разгласява, че конкурсът е нагласен. Явно участващата в журито Моника Валериева се нуждае от по-голям шум, а какъв по-грандиозен от този, в който е замесена и хубавата Николета?! Две красиви жени, които си разменят огън и жупел онлайн. Сеир без пари.

Не се оправда и „сигнала” от услужлив почитател, че и призьорката е нагласена. Според човека бъдещата победителка ще се избирала не по данни и физика, а заради креватните умения, които показала към шефа, собственик на клуба, където се провеждал конкурсът. Името, което цитира „информатора”, се оказа фалшиво. Короната на модел грабна бургазлийката Гергана Харизанова. Тя получи и награда от десет бона. А това, че някои от кандидатките за слава са далеч от представата за такъв тип модел, не бе спестено и от ексцентричния Денди, който беше сред вип-гостите.