Зуека и Рачков преобразени до неузнаваемост! Това ще видим утре вечер в ефира на Нова ТВ в шоуто "Като две капки вода"

Утре вечер зрителите ще видят водещото дуо Рачков и Васил Василев - Зуека преобразени като легендарния български дует "Ритон", научи Kliuki.bg. Това зрителите искаха да видят още предния сезон в предаването, но идеята им не се реализира. Тогава обаче Рачков и Зуека бяха се превърнали за малко в изпълнители на хита от преди години I’m Too Sexy. Димитър Рачков и Зуека дори се наложи да обръснат главите си в името на музикалното си изпълнение. За тазгодишното си превъплащение в дует "Ритон" не знаем кой ще бъде Катя и кой ще играе Здравко, но очакваме с интерес.

[caption id="attachment_310302" align="alignright" width="300"]Зуека и Рачков преобразени до неузнаваемост Зуека и Рачков преобразени до неузнаваемост[/caption]

Щоуто "Като две капки вода" набира скорост, както и още много нови почитатели. Новите участници са също толкова талантливи, гласовити и артистични, както бяха и предишните и както публиката се надяваше да бъдат. Маги Халваджиян пак уцели с избора си.

За превръщането на Зуека и Рачков в Катя и Здравко от "Ритон" вина имат най-вече зрителите, те изпратиха най-много предложения с тази идея, пише Вести.бг. Други зрителски идеи за изпълнението, които да представят водещите на формата, бяха Рачков и Зуека да влязат в ролята на Дони и Момчил, братя Аргирови, Ангел и Моисей, а Рафи изяви желание да ги види като „Мили Ванили“. "Като две капки вода " тази година ни изненада с новите таланти на Иво Танев, Невена, Къци, Деян Донков и много други, така че настроението в понеделник вечер ще бъде весело - задължително.