Николета разкри в ефир отношенията си с Валери

Николета разкри в ефир отношенията си с Валери
5 (100%) 3 votes

Николета отново щастлива с Валери Божинов!

За любовта им се изписа и каза какво ли не – раздяла, изневери, скандали, драми… Сега пак са заедно и са щастливи, заяви тя днес пред Мартин Карбовски, видя Kliuki.bg.

Още преди периода на раздялата им те двамата бяха сред най-обсъжданите светски двойки. Проблемите им дадоха поле за изява на още повече хора да злословят по техен адрес. Дали това им влияе и има ли реално значение за чувствата помежду им, Николета Лозанова каза твърдо не, защото тя както винаги се интересува само от своето мнение, не това на другите хора.

Николета беше откровена в интервю с Карбовски

Николета беше откровена в интервю с Карбовски

На питания дали ако Валери печели много по-малко пари, тя ще бъде с него, Николета отрече това да има значение за нея, важно е как човек се чувства. Не вярвала и не се интересува и от клюките, че мъжът й пак й изневерява, тя разчита на своята преценка.

Едни от най-тежките обвинения към нея обаче са свързани с малкото й детенце Никол, че дори не е добра майка, коментират злите езици. Това би наранило всеки родител, но Николета отговаря, че не обръщала внимание, били глупости и не убеждава никой в противното, защото тази тема е много лична. Двамата с Валери Божинов създадоха прекрасно момиченце. Дали искат и второ дете?! Николета казва, че да, но когато дойде времето и за това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Николета разкри в ефир отношенията си с Валери”

 1. аз

  мар. 16. 2014

  А той беше ли с нея в студиото? Напоследък само тя раздухва прахта около тази любов. Той си мълчи, даже не се появява с нея. Май я търпи за да не му забрани да вижда дъщеря им

 2. Vesela Ilieva

  мар. 17. 2014

  🙂

 3. Георги Иванов

  мар. 17. 2014

  САГАТА С ГЛУПАКЪТ И КУРВАТА ПРОДЪЛЖАВА

 4. Име (задължително)

  мар. 17. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 5. Koteto

  мар. 17. 2014

  Zdr.kakstebe mangali kopiwete be vienormalniliste be

Добавете коментар