Невероятно, но факт: Насочват уникалната Крисия към чужбина?!

Невероятно, но факт: Насочват уникалната Крисия към чужбина?!
5 (100%) 3 votes

Малката, но голяма Крисия Тодорова като нищо ще зачезне от България!

Невероятна новина заля страната днес, когато се разбра, че почитатели и близки познати упорито насочват уникалната Крисия Тодорова към чужбина. Няма лъжа – детето-чудо покори цялата ни държава така, както не го е правил никой от години, камо ли 9-годишно хлапе. Именно затова далновидни мозъци я съветват да продължи развитието си на Запад като участва и в престижното риалити „Англия търси талант“.

Насочват Крисия към голямото шоу "Англия търси талант"! Дали ще успее да спечели сърцата и на феновете на Острова?!

Насочват Крисия към голямото шоу „Англия търси талант“! Дали ще успее да спечели сърцата и на феновете на Острова?!

„Крисия е безспорен феномен. Да, в България тя стана най-известното лице и то само за някакви си 2-3 месеца. Знае се, че ангажиментите й тук тепърва започват, но реално погледнато родината ни не може да й даде всичко, което талант като нея заслужава. Затова е добре да пробва късмета си в „Англия търси талант“. Пробие ли там, което е много вероятно, вратите й към целия свят ще са широко отворени и най-сетне и България ще се сдобие със своята световна звезда“, коментират привърженици на идеята Крисия да се представи на Острова.

А и защо не, питат те, след като Крисия има безспорен и уникален талант. И припомнят, че не друг, а нашенският „герой“ Митьо Крика също се цани за „талант“ в шоуто „Англия търси талант“. Но уви, нямаше щастието да продължи напред, което е съвсем разбираемо като се има предвид, че той никога не се е радвал на особена популярност и в малка България.

Решението дали Крисия да замине за Англия, разбира се, е в ръцете на родителите й, но и на Слави Трифонов и телевизия Би Ти Ви, тъй като те имат сключен договор с малката сладурана. И отговорът на въпроса дали Крисия ще получи своя шанс за изява и зад граница, остава в ръцете на продуцентите и ръководството на телевизията.

Дано да го направи, дано прослави страната ни като никой друг, стискат палци феновете в интернет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар