Виктор го кара през просото! Ани Цолова беснее

Виктор го кара през просото! Ани Цолова беснее
4 (80%) 4 votes

Ани Цолова място не може да си намери от яд. Много била набрала на Виктор Николаев!

Защото екранната й половинка съвсем го ударил през „просото”. Вместо да се вземе в ръце и да изпълнява стриктно служебните си задължения, той съвсем се изхайлазил. Хич й не се притеснявал, че ако не съвестен стола му може и да изстине.

Това безхаберие на Виктор силно дразнело перфекционистката, която живеела едва ли не само за работата си. Николаев напротив, имало ли възможност доста умело се измушвал от служебните си ангажименти и обръщал внимание единствено на семейството си.

Ани Цолова е бясна на екранната си половинка

Ани Цолова е бясна на екранната си половинка

Преди време злите езици пуснаха клюката, че Виктор постоянно, като в транс повтарял името на екранната си партньорка дори и у тях, а половинката му в живота толкова му била бясна, че в прав текст му намекнала ако не се коригира ще се разведат.

Телевизионерът, познавайки нрава на благоверната си го възприел много на сериозно и решил действително да се поправи. Заплахата подействала. И той предпочел да е бъде преди всичко примерен съпруг и да е по-дълго сред любимите си хора в къщи.

Да, но това променено отношение стоварило и неговите ангажименти върху главата и плещите на Ани Цолова. Защото все някой трябвало да ги поеме и работата да следва своя естествен ход и забързан ритъм.

Пък и Ани не смеела така да своеволничи, както го правил Виктор, а безропотно идвала на работа, дори и болна. Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия не си позволявала отпуск по болест, дори и нейния малък син Калоян да се разболеел, доверяват нейни колеги.

А Виктор напротив.Често си взимал болнични, къде с или без основание, отпуски и глезел семейството си с ваканции до различни дестинации.
Толкова почивки, колкото Виктор си е взел досега, не биха го позволили в никоя друга частна фирма, недоволстват и колегите му от фриволното поведение на Николаев.

Ани Цолова дори правила паралел със старата им работа във bTV и коментирала, че предишните им шефове не биха изтърпели подобно неглижирано поведение, каквото си позволява Виктор от много време насам.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар