Валери закри профила си във Фейсбук заради Николета

Валери закри профила си във Фейсбук заради Николета
4.4 (88.57%) 7 votes

Николета здраво е скръцнала със зъби на брачната си половинка Валери Божинов

Властната брюнетка му е врътнала главозамайваща кавга, щом Валери Божинов вече няма профил в социалната мрежа. Близки до двойката подозират, че това е заради ултиматума, който красивата съпруга е дала на нападателя на „Левски”.

Палавата половинка на моделката явно здраво е нагазил в забранени води, за да се стигне дотам, че да изтрие тотално профила си във Фейсбук. Преди година футболистът нямаше никакъв акаунт в онлайн мрежата.

Николета забрани на Валери да има собствен профил

Николета забрани на Валери да има собствен профил

Тогава той още не беше женен за Николета. Създаде го вече като сериозен мъж и съпруг на една от красивите жени у нас.

По-късно форумци луднаха от техните провокативни снимки из екзотични кътчета на света, от техните глезотии и снимки на малката им дъщеричка Никол. После, след като отношенията между него и Николета Лозанова замръзнаха в точка на отчуждение и двамата бяха разделени, нападателят активира участието си в мрежата.

Качваше снимки, коментираше други, закачаше се с красавици, сипеше бисери и флиртуваше доста смело и разкрепостено. До деня, в който с НиЛо отново стоплиха отношенията си.

И закачките му към красивите момичета секнаха след като законната му силиконка отново затопли чаршафите му.

Техни приятели заподозряха, че Валери Божинов явно е настъпил доста здраво „котето за опашката”, щом водещата на предаването „Поверително с NL” му е забранила да се заглавиква в социалната мрежа и да флиртува наляво и надясно.

И не само това, ами му е заповядала да изтрие и акаунта си, научи HotArena.net.

Какво се е случило всъщност не се знае, само може да се гадае. Явно прегрешението на Валери е било повече от сериозно, щом той вече е с изтрит акаунт от социалната мрежа.

Но пък неговата брачна половинка не спира да залива нета със свои снимки, от провокативни, по-провокативни и разкрепостени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар