Бременната Яна отива на турнир по танци!

Бременната Яна отива на турнир по танци!
5 (100%) 2 votes

Яна Акимова явно не е от спокойните дами, седящи си у дома!

Съпругата на Петко Димитров Яна Акимова явно изобщо не е от типа спокойни дами, обичащи да си стоят вкъщи пред телевизора, пък макар и когато са бременни и им трябва спокойствие.

Преди дни лекари забраниха категорично на Яна да танцува, докато не се роди бебето й, а повод за забраната е фактът, че тя продължава да се изявява като хореограф в шоуто „Денсинг старс“. Отсега нататък обаче Яна ще трябва да дава напътствията си само словесно, без да показва нагледно видовете танци на участниците.

Бременната Яна отива на турнир по танци, но само ще раздава награди

Бременната Яна отива на турнир по танци, но само ще раздава награди

За сметка на това съпругата на бизнесмена Петко Димитров се кани да отиде на турнир по танци. Хубавото и успокояващо в случая е, че Яна няма да се състезава, а ще бъде почетен гост и ще раздава награди на победителите, заедно с приятеля си Азис и красавицата Николета Лозанова.

Турнирът по танци ще се състои в края на месеца, а събитието обещава да е едно от най-отразяваните в танцовите среди, защото е в кръга за Купата на България. Яна Акимова ще даде наградата на победителите в кръга по горещите латино танци, където тя се справя повече от перфектно.

Петко Димитров пък се успокоил от обещанието на любимата си, че ще се пази и няма да направи нищо, което би могло да навреди на нея или бебето, затова бил склонен да приеме отказа й да прекарва повече време в дома им.

„Петко отлично знае, че Яна е много деен и жизнен човек и колкото и да му се иска, не може да я затвори между четири стени, пък даже и да е за нейно добро. Тя му помага много и в заведенията, и изобщо е жена за чудо и приказ. Освен всичко друго е и разсъдлива, така че близките й могат да бъдат спокойни, че няма да направи нещо, застрашаващо здравето и бременността й“, коментират близки на двойката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар