Какво направиха Галена и Галин часове преди сватбата си /СНИМКИ/

Какво направиха Галена и Галин часове преди сватбата си /СНИМКИ/
5 (100%) 4 votes

Галена и Галин бяха изловени от папараци дори в далечния Тайланд!

Чаровната певица Галена и любимият й Галин бяха изловени от папараци часове, преди да се оженят на тайна церемония в Тайланд, на която присъстваха едва 30-тина техни най-близки хора. Двамата са заедно от години, имат прекрасен син Стефчо и вече бе крайно време да сключат законен брак. Макар да не предпочетоха да го направят в родината си, а в екзотичния Тайланд.

Галена и Галин най-сетне направиха това, което трябваше - взеха се законно, макар и в Тайланд

Галена и Галин най-сетне направиха това, което трябваше – взеха се законно, макар и в Тайланд

Часове преди да се обрекат един на друг, Галена, Галин и синът им закусиха в реномиран ресторант. Галин и Стефчо слязоха в ресторанта малко преди 8 часа сутринта, за да закусят, но правеше впечатление, че детето явно прилича на Галена – не обича да става рано. Малкият не изглеждаше очарован от ранната закуска с татко си и все намираше за какво да се начумери и да протестира.

Закуската в ресторанта

Закуската в ресторанта

Красива и свежа, Галена се присъедини към тях чак около 10 часа, но затова пък визията й в сватбения ден бе просто уникална. Тримата похапнаха сладко като опитаха от различни видове чай, суши, плодове, мисо супа и каквито се сетиш морски деликатеси. Останали доволни от обилното хапване, после семейството се отправи на разходка.

Галин изловен в гръб от папараците

Галин изловен в гръб от папараците

Вярна на женската си суета, Галена не пропусна да придърпа Галин в най-големия мол в Тайланд – Сиам Парагон, където джобът на любимия й доста се поизпразни. Затова пък Галена се снабди с няколко огромни торби с уникални маркови дрехи, обувки, бижута и чанти, с които да смае не една от колежките си от Пайнер.

Галена, Галин и детето им бяха в тази красота и лукс

Галена, Галин и детето им бяха в тази красота и лукс

Ако се счете, че това са сватбени подаръци, то ок – няма да обвиним Галена в разточителство, а в съвсем заслужен „предбрачен“ шопинг. Какви ли още изненади й е приготвил Галин за медения месец, предстои да разберем впоследствие. Но дано двамата да са много щастливи и заедно дълги години!

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Какво направиха Галена и Галин часове преди сватбата си /СНИМКИ/”

 1. Елена

  мар. 21. 2014

  Уникална визия!Ха,ха,ха според мен е селска!Сравнете я с Елена Петрова и да говорим за стил!

 2. Анонимен

  апр. 27. 2014

  браво

 3. galq

  окт. 19. 2014

  bravo super

 4. куку

  Дек. 19. 2014

  Браво на тях! Ето хората се женят, ние боб ядем. Сега е и време Галена да влезе изцяло в свои води, дойде ред да изстиска докрай този бизнесмен Галин. След като вече са се оженили е време на присвояване на всичко. Галена е много умна. От какъв крокодил, виж каква принцеса стана. Явно приказката за пепеляшка не е измислица.

Добавете коментар