Голям човек! Анелия помага на дете в неволя

Голям човек! Анелия помага на дете в неволя
5 (100%) 2 votes

Анелия прекарала 8 март в благотворителна кауза, вместо да празнува с приятелки

Голям човек се оказа Анелия. Певицата превърнала 8 март в благотворителност, разкриха от телевизия Планета. Ани прекара Деня на жената в Лондон, където бе на участие, но всъщност тя не отишла заради парите, нито заради славата, а поради съвсем други подбуди.

Анелия е откликнала на молбите на вестник „Будилникъ“, който е известен като печатното издание на българите по света. Главният редактор Емил Русанов поканил фолк певицата на участие в британската столица с цел събиране на средства за връщане на наше момиченце в България.

Aneliya

Кадър от участието на Анелия в Лондон

Малката Мегън бе неправомерно осиновена от английско семейство и в момента от вестника се борят с всички сили детето да се върне в България, където му е мястото. Анелия даже не се подвоумила да приеме предложението. Тя знаела, че концертът й в Лондон ще бъде без никакви приходи за нея, а всички пари ще отидат за детето. Въпреки това, Ани веднага приела да участва. Всички гости в британското заведение били българи и балканци. Повечето от тях направили сериозни дарения.

Не е ясно каква точно сума е необходима за връщането на Мегън в България, но дано Анелия е помогнала значително със своето участие в Лондон на 8 март. В днешно време малко певици биха се съгласили да прекарат този специален празник без никаква облага за себе си, но Ани отново доказа, че е голям човек.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Голям човек! Анелия помага на дете в неволя”

  1. наска

    мар. 17. 2014

    винаги съм знаела, че е много благородна.

  2. replica watches

    юли 04. 2014

    🙂

Добавете коментар