Истината: Евгени Минчев и Юксел Кадриев били влюбени!

Истината: Евгени Минчев и Юксел Кадриев били влюбени!
5 (100%) 3 votes

Евгени Минчев застана пред съда, за да каже цялата истина за него и Юксел Кадриев!

Положението на водещия на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев изобщо не е розово. Той е на път изцяло да изгуби уважението на обществото, след показанията, които Евгени Минчев даде пред съда.

Припомняме, че делото бе заведено от самия Юксел Кадриев, който реши да съди два столични вестника за, по думите му, „лъжлива информация“. Развоят на нещата обаче едва ли ще му бъде по вкуса.

Юксел Кадриев сам заведе делото, което явно ще му донесе само негативи

Юксел Кадриев сам заведе делото, което явно ще му донесе само негативи

Лордът до последно не искаше да дава показания, но като задължителен свидетел по делото, в крайна сметка той бе докаран принудително с полиция. И си развърза езика. Нещата, които заяви под клетва обаче, никак не са от полза за красивия водещ. Оказа се, че Евгени Минчев и Юксел Кадриев са били влюбени и нещо много повече – живели са заедно, пише вестник „Всеки ден“.

Разбира се, това се е случило преди доста години, когато Юксел е бил сред младите лица в медийната империя. Двамата се запознали, прехвръкнали искри и те заживели заедно. Заради различията в характерите им обаче, любовта приключила след няколко месеца.

„Нямам какво да крия. Не исках да участвам в този цирк, защото пострадалият няма да съм аз, а Юксел Кадриев. Но щом е решил така, така да бъде. Истината е, че когато двамата имахме връзка, той беше още едно неориентирано момченце, пристигнало от Орехово в столицата и се чудеше как да оправи живота си“, разказва Евгени Минчев.

И призна, че се запознали чрез Дим Дуков, с когото Юксел Кадриев също преживял доста бурни емоции. Тъкмо заради тези негови отклонения, съпругата му Бонка го заряза след шумен скандал и сподели пред медиите, че се чувства съсипана, унизена и омерзена от човека, когото е избрала за баща на детето си.

„Аз съм дискретен и винаги съм харесвал това качество в хората. Юксел Кадриев обаче повдигна това дело и сега ще си носи последствията. Защото ще излязат още много от кирливите му ризи и вярвайте ми, аз съм най-чистата от тях“, коментира Евгени Минчев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Истината: Евгени Минчев и Юксел Кадриев били влюбени!”

 1. пародия на суетата

  мар. 18. 2014

  Не съм фен на на нито един от тях, но ме е ГНУС!! от ЕВГЕНИ МИНЧЕВ!! ТОЗИ, КОЙТО ПРОИЗЛИЗА ОТ ЦИГАНСКО ГЕТО, КОЙТО Е НЕОБРАЗОВАН /Защо от този регион всички, които се наричат“звезди“ са толкова умствено недоразвити и нямат и КАПЧИЦА УМСТВЕН ПОТЕНЦИАЛ/ ЧОВЕК, КОЙТО САМ НЕ ЗАНИЕ ПОЛА СИ, ЧОВЕК КОЙТО ПРИТЕЖАВА ЗАВИДНА ЗЛОБА, ЧОВЕК, КОЙТО НЯМА ЕЛЕМЕНТАРЕН ,УСЕТ ЗА ХАРМОНИЯ ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ, ЧОВЕКА-КЛОУН /виж облеклото му/, МОЛЯ ВИ НЕ СЕ ПРИРАВНЯВАЙТЕ С ТОВА ПРОВИНЦИАЛНО БОСТАНСКО ПЛАШИЛО, ДАВАЙКИ МУ ВИД „ИЗЯВА“, КАКТО И ДА СЕ НАПЪВА ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЧОВЕШКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ, ДА СИ СТОИ В ЦИГАНСКОТО БЛАТО

 2. BATMAN

  мар. 20. 2014

  Това са Валката и Мария :))) хаха мои приятели

 3. Име (задължително)

  апр. 11. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 4. Angel Andonov

  апр. 11. 2014

  Ж

 5. Angel Andonov

  апр. 11. 2014

  ЖИВО НЕДОРАЗУМЕНИЕ УРОД

Добавете коментар