Евгени Минчев застана пред съда, за да каже цялата истина за него и Юксел Кадриев!

Положението на водещия на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев изобщо не е розово. Той е на път изцяло да изгуби уважението на обществото, след показанията, които Евгени Минчев даде пред съда.

Припомняме, че делото бе заведено от самия Юксел Кадриев, който реши да съди два столични вестника за, по думите му, "лъжлива информация". Развоят на нещата обаче едва ли ще му бъде по вкуса.

[caption id="attachment_310410" align="alignright" width="300"]Юксел Кадриев сам заведе делото, което явно ще му донесе само негативи Юксел Кадриев сам заведе делото, което явно ще му донесе само негативи[/caption]

Лордът до последно не искаше да дава показания, но като задължителен свидетел по делото, в крайна сметка той бе докаран принудително с полиция. И си развърза езика. Нещата, които заяви под клетва обаче, никак не са от полза за красивия водещ. Оказа се, че Евгени Минчев и Юксел Кадриев са били влюбени и нещо много повече - живели са заедно, пише вестник "Всеки ден".

Разбира се, това се е случило преди доста години, когато Юксел е бил сред младите лица в медийната империя. Двамата се запознали, прехвръкнали искри и те заживели заедно. Заради различията в характерите им обаче, любовта приключила след няколко месеца.

"Нямам какво да крия. Не исках да участвам в този цирк, защото пострадалият няма да съм аз, а Юксел Кадриев. Но щом е решил така, така да бъде. Истината е, че когато двамата имахме връзка, той беше още едно неориентирано момченце, пристигнало от Орехово в столицата и се чудеше как да оправи живота си", разказва Евгени Минчев.

И призна, че се запознали чрез Дим Дуков, с когото Юксел Кадриев също преживял доста бурни емоции. Тъкмо заради тези негови отклонения, съпругата му Бонка го заряза след шумен скандал и сподели пред медиите, че се чувства съсипана, унизена и омерзена от човека, когото е избрала за баща на детето си.

"Аз съм дискретен и винаги съм харесвал това качество в хората. Юксел Кадриев обаче повдигна това дело и сега ще си носи последствията. Защото ще излязат още много от кирливите му ризи и вярвайте ми, аз съм най-чистата от тях", коментира Евгени Минчев.