Троен удар: Сестрите на Крисия влизат в „Шоуто на Слави“!

Троен удар: Сестрите на Крисия влизат в „Шоуто на Слави“!
5 (100%) 3 votes

Слави Трифонов направо изби рибата с талантливата Крисия!

Ако има късмет, то Слави Трифонов със сигурност го удари и то здраво. След толкова години в шоуто си, той направи най-големия си удар с 9-годишната Крисия Тодорова. Феноменалното дете вдигна рейтинга на предаването му до висините и покори завинаги сърцата на българите.

Слави и екипът му обаче измислиха и още по-хитър ход. Те ще се възползват максимално от чудото Крисия като привлекат в „Шоуто на Слави“ и двете й сестри – 13-годишната Тифани и 5-годишната Марина. Двете момиченца по нищо не отстъпват на чара и красотата на Крисия, а освен това се радвали и на артистичен и вокален талант.

Слави наистина ще избие рибата с Крисия и сестрите й!

Слави наистина ще избие рибата с Крисия и сестрите й!

Тифани и Марина ще се изяват заедно с невероятната си сестричка Крисия в новия конкурс на „Шоуто на Слави“, предназначен да пеещи семейства. В него могат да участват всички хора с родствена връзка, които имат гласови данни и талант в музиката. Запознати шушукат обаче, че идеята за въпросния конкурс се родила след като Слави и сценаристите му умували как да „мултиплицират“ сензационната Крисия.

Повече от ясно било, че родителите на Крисия с охота ще се съгласят да представят пред страната и другите си две дечица, с надеждата те също да получат толкова добра оценка и всенародно възхищение като Крисия. А и това било гаранция, че ще имат предостатъчен повод да помислят за окончателното си преместване в столицата.

Слави Трифонов отдавна е обещал да им помогне в намирането на подходящ апартамент, близо до центъра и студиото на Би Ти Ви, за да може Крисия, а после и сестрите й, да не се изморяват допълнително с пътувания от Разград до София.

Още не е ясно кога ще започне конкурсът за пеещи семейства при Слави Трифонов, но записването на кандидатите е до 6-ти април. Със сигурност ще се намерят много даровити семейства, но мястото на сестрите на Крисия в шоуто, вече е гарантирано, коментират близки до екипа на предаването.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара по “Троен удар: Сестрите на Крисия влизат в „Шоуто на Слави“!”

 1. браво криси ти си невероятна!успех мила !

 2. Вили

  мар. 19. 2014

  Това със сестрите й е прекалено!
  Крисия е талант, но то ще заприлича на шуробаджанащина това шоу, както всичко в България!
  Ясно е, че сценаристите на Слави са измислили новото реалити, за да привлекат и другите роднини на Крисия и да натрупат още печалби от зомбирани зрители….
  А защо, уж кастингът за партньорка на г-н Андреев, да не е измислен именно като повод да бъде представена Крисия в тв. ефира?! Ако семейството й и Слави вече са се познавали под някаква форма!
  Както Тереза е племенничка на т.н. Гъмзата и беше ” назначена” в шоуто без никакъв кастинг…

 3. Вили

  мар. 19. 2014

  ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО И В ТАКИВА ШОУПРОГРАМИ, В ТЕЛЕВИЗИЯТА КАТО ЦЯЛО, НЕ ПОПАДАТ СЛУЧАЙНИ ХОРА!
  Особено в бтв, където всяка втора фамилия е Ризов/Ризова!

 4. да бее

 5. Име (задължително)

  юни 04. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 6. paloma

  ян. 06. 2015

  Криси,ти си много талантливо дете,продължавай есе така на пред,успех..:*

Добавете коментар