Роксана разтърси с изповед: Изгубих детето си заради „Къртицата“!

5

Роксана не сдържа сълзите си и разказа цялата история!

Роксана, която изненадващо напусна шоуто „Къртицата“ по ТВ7 направи разтърсваща изповед и плака от душа. Защото истината й се оказа най-страшната – тя изгубила детето си заради участието си в „Къртицата“.

В откровено и прочувствено интервю за Блясък, Роксана сподели, че понеже цикълът й закъснявал и не се чувствала комфортно, тя помолила екипа на „Къртицата“ да й предоставят тест за бременност. Имала съмнения, които се потвърдили веднага, щом тестът дал резултат.

Роксана не крие билката си от помятането
Роксана не крие билката си от помятането

На него се появили две чертички като едната от тях била по-бледа. „Това се получава, когато си в най-ранен етап от бременността. Наистина не го очаквах, защото с приятелят ми още не бяхме планирали да имаме дете. Но се зарадвах и реших, че е по-добре да напусна шоуто, за да отидем на лекар и да разберем наистина ли ще ставаме родители или не“, разказва Роксана.

Така и направили, отишли при гинеколог, но лекарката им казала, че е още рано, за да се определи и да изчакат поне седмица или десетина дни. „Така и направихме. Чакахме и вече се радвах на бъдещото си бебче. Скоро обаче, още преди да ме прегледат отново, цикълът ми дойде. Знам, че съм пометнала и изгубих бебето си. И всичко това е главно заради напрежението и стреса покрай влизането ми в „Къртицата“, разказва през сълзи Роксана, убедена, че при други условия категорично е щяла да запази бебето си.

„Явно така е било писано. Щях много да обичам това дете, но ако ме питате сега дали планирам друго, ще ви кажа, че не знам. По-скоро не съм готова. А и след преживяното имам нужда от повече време, за да поема тази отговорност и наистина да бъда свестен родител, заедно с приятеля си“, каза Роксана.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара
 1. Г. Иванова казва

  Дали е била бременна наистина? Както е описано – май не. И ако е изгубила бебето не е заради Къртицата, а заради себе си, заради хонорара за участие в предаване, за което не е била подготвена нито психически, нито физически. Никой не я е заставил да участва насила, за да казва, че е изгубила бебето си заради Къртицата.

 2. Margarita Ivanova казва

  А така…Сега "Къртицата" й е виновна….

 3. янина казва

  може да поиска да й платят

 4. Kari казва

  циганска работа…..ако ще се един тон помади да се намаже и от бутиците на Армани Трусарди да се облича циганката си остава – циганка …мръсна гадна пачавра…..и един Бог знае как смърди на вкиснато….да му се доповръща на човек…

 5. възмутена казва

  Глупости на търкалета.Била пометнала.Ами ако е така тотя ще го разбере .

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.