Неочаквано: Лора Караджова се сгоди! И не само… /ФОТО/

2

Лора Караджова хвърли в тъч всички, предаде се!

Лора Караджова направи нещо неочаквано, с което хвърли в тъча всички, а именно – предаде се и се сгоди! След като цели три пъти отказваше предложенията за брак на дългогодишния си партньор Део и накрая разби сърцето му, щерката на Данчо Караджов пристана на друг.

На последното си участие тя бе забелязана с масивен златен пръстен с бял камък на ръката, поставен точно на традиционното за целта място – безименния пръст. Лора Караджова не само не го свали през цялото време, но го гледаше и галеше по начин, по който би го направила само силно влюбена и прясно сгодена жена.

Лора се предаде и се кротна, приятелят й я опитоми
Лора се предаде и се кротна, приятелят й я опитоми

А запознати веднага побързаха да разкрият истината, че тя най-сетне е клекнала пред мъж и е казала „Да“ на новия си приятел. Нещата обаче не свършват дотук. Има нещо много повече и то е, че Лора Караджова не само е приела предложението за брак и се е сгодила, но е решила коренно да промени себе си и живота си.

Тя категорично е отхвърлила предишните си навици с вредните вещества, спиртните напитки и разгулните нощи, и се превръща в нов човек. Омагьосана от любов, Лора Караджова се е заела да следва съветите на любимия си и вече живее здравословно, приема само полезна храна и се е отдала на усилено спортуване /което бе позарязала в последно време/.

Годежният пръстен на Лорчето
Годежният пръстен на Лорчето

„Това може само да радва близките, симпатизантите й и най-вече татко й Данчо Караджов, който изтърпя големи ядове заради всички писания за щерка си по жълтите издания. Сега най-после той ще може да върви гордо с вдигната глава и да докаже на всички, че Лора Караджова не е това, за което я считаха“, коментират близки до фронтмена на „Сигнал“.

Засега Лора Караджова продължава да пази в тайна гаджето си, но с този годежен пръстен на ръката, явно той няма да остане скрит задълго.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Xakepa казва

    И все пак кой е този нов приятел на, който е казала голямото да?

  2. Име (задължително) казва

    Напишете вашия коментар тук…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.