В „Къртицата“ има подкупен човек, който следи Бориса

В „Къртицата“ има подкупен човек, който следи Бориса
4.8 (96%) 5 votes

Бориса Тютюнджиева предупредена от Младжов, но това не стигнало и е вкаран човек да следи красавицата

В „Къртицата“ има човек, който следи изкъсо Бориса Тютюнджиева. Този човек е подкупен от приятеля й Михаил Маджаров, пише Skandalno.net. Възлюбеният на красавицата бил много ревнив, а задявките на Бориса с Боби направо му дошли в повече. Затова той решил да вземе нещата в свои ръце, преди да стане за смях пред цяла България като рогоносец.

Михаил веднага се свързал с човек от „Къртицата“ и му обещал солидна сума след шоуто, стига нищо да не се случи между Бориса и Боби, както и с останалите мъже в риалитито. Разбира се, този човек не е известен, но се счита, че е жена, тъй като всеки мъж е потенциално заподозрян от Младжов, научи Kliuki.bg.

Бориса Тютюнджиева следена в "Къртицата"

Бориса Тютюнджиева следена в „Къртицата“

Възлюбеният на Бориса Тютюнджиева е голям ревнивец и подкупът му в „Къртицата“ не е единственият му начин да следи хубавицата. Преди старта на шоуто, той изрично й е казал, че види ли по-специални отношения с мъж, ще си изпати жестоко след това. Очевидно Бориса наистина се е стреснала от заплахата.

Първоначално, като всяка 23-годишна девойка, и Тютюнджиева започна по-безразсъдно в „Къртицата 2“. Забелязваха се искри между нея и Боби, граничещи даже с флирт. В последствие обаче, явно и чрез намесата на подкупения съквартирант, Бориса даде да се разбере, че нито Боби, нито който и да било в предаването представлява интерес за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “В „Къртицата“ има подкупен човек, който следи Бориса”

 1. Lilia Ivanova

  мар. 18. 2014

  ……….

 2. Име (задължително)

  мар. 19. 2014

  последно младжов или маджаров

 3. Име (задължително)

  мар. 20. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар